جولین آسانژ:

آمریکا دوست و دشمن نمی‌شناسد

آمریکا دوست و دشمن نمی‌شناسد
موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس گفت آمریکا از توانایی‌های نظارتی خود برای جاسوسی از کل جهان، چه دوست چه دشمن بهره می‌برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس، روز یک‌شنبه به یکی از شبکه‌های تلویزیونی روسیه گفت آمریکا از توانایی‌ های نظارتی خود برای جاسوسی از دوستان و دشمنانش سوء استفاده می‌کند. او افزود 60 درصد از هزینه‌هایی که در کل جهان صرف جاسوسی می‌شود به آمریکا تعلق دارد و از آن در جهت اهداف سیاسی و اقتصادی خود بهره می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به تازگی ویکی‌لیکس اسناد طبقه‌‌بندی شده‌ای از سازمان امنیت ملی آمریکا منتشر کرده است که نشان می‌ دهد، آمریکا از مقامات ارشد فرانسه شامل 3 رئیس جمهور این کشور جاسوسی می‌کرده است. اوباما این اتهامات را رد می‌کند.
,
آسانژ در حال حاضر در سفارت اکوادور در لندن به سر می‌برد. او به آن جا پناهنده شده تا به کشورش و در نتیجه به آمریکا به دلیل افشاگری‌هایش تحویل داده نشود.  
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/ج
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه