اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

هیئت مدیره فوتبالی لازمه تیم پاس همدان

هیئت مدیره فوتبالی لازمه تیم پاس همدان
اتفاقات عجیب در باشگاه پاس همدان در ابتدای فصل، شروع نشده این تیم را به حاشیه کشاند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از همدان ورزش؛ میثم ناصر نژاد در یادداشتی آورده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛,

تیم فوتبال پاس تا به اینجا هم دولتی اداره میشه. پاس شکل حقوقی داره و از اساسنامه گرفته تا اعضای هیات مدیره و سیستم مالی و اداری تماما حقوقی اداره میشه و وابسته به منابع دولتی. البته تردیدی نیست که همواره ایرادهای اساسی و منطقی بر سیستم مدیریتی تیم وارداست پاس تا زمانی که هیات مدیره دولتی داره و در راس آن استاندار مدیریت میکنه همین وضعیت را دارد.

,

مشابه پاس تیم صبای قم است. تیمی که هیات مدیره مجزا از سیستم استانداری داره. استاندار رییس مجمع باشگاه است و در تصمیمات کلان ورود پیدا میکنه. هیات مدیره هم آدم های شناخته شده و فوتبالی هستن. اما هیات مدیره پاس چطور؟ معاونان استاندار در هیات مدیره پاس هستند که هرگز فوتبالی نبوده و نیستن. بنابراین چطور می توانند بر اوضاع تیم نظارت و عیوب و نواقص را کالبدشکافی کنند. چطور می توانند در خصوص انتصابات، انتخاب ها و تصمیم های مدیرعامل اظهارنظر اصولی داشته باشن.

,

زمانی پاس موفق خواهد بود که هیات مدیره فوتبالی در راس آن باشد. نفراتی که فوتبال را لمس کرده باشند. نفراتی که بتوانند نواقص را به مدیرعامل گوشزد کنند. اما روزگار امروزی پاس صرفا تخصیص اعتبار شده و تقسیم آن در بین اعضای تیم.

,

یادتون باشه پاس تیم بومی (استان) همدان نیست .... این تعبیر کاملا درسته چون در این هشت سال نتوانستیم پاس را بومی سازی کنیم. نتوانستیم تیم های پایه را در مسیر بومی پروری پیش ببریم. صدها میلیون تومان هزینه شد و خروجی آن هیچ! تیمی که در آن هرگز اعتمادسازی بوجود نیامد. تیمی که زمینه تضاد و شکاف فکری و اخلاقی در بین اهالی فوتبال بوجود آورد. تیمی که الان همه از آن سهم می خواهند و کسی نیست سیاست درستی برایش تعریف کند. تیمی که سال ها مدعی بومی شدن آنرا داریم اما سیستم درستی برایش تعریف نکردیم که پایدار و همیشگی باشد. مانند سپاهان اصفهان که در معنای واقعی تیم بومی، با صلابت و قدرتمند در فوتبال ایران است.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه