logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گزارش/

جمعه بازار خودرو مشهد و افزایش ورودی بازار به ۸۰۰۰ تومان/کارشناسی قیمت اصولی صورت نمی گیرد

جمعه بازار خودرو مشهد و افزایش ورودی بازار به ۸۰۰۰ تومان/کارشناسی قیمت اصولی صورت نمی گیرد
با افزایش ورودی جمعه بازار خودرو به 8000 تومان، فروشندگان زیادی ترجیح می دهند تا خودروی خود را در خیابان های حاشیه ای بازار پارک نمایند و از فروش خودرو در پارکینگ بازار صرف نظر نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، جمعه بازار خودرو مشهد یکی از طرح های شهرداری مشهد جهت کاهش حجم ترافیک بلوار نمایشگاه مشهد با توجه به تداخل ترافیک آن با بازدیدکنندگان نمایشگاه بین المللی این شهر و ساماندهی به جمعه بازار خودرو مشهد بود که از زمان اجرایی شدن تاکنون موافق و مخالفان زیادی داشت.
از جمله افراد مخالف برگزاری جمعه بازار خودرو مشهد، رئیس اتحادیه نمایشگاه داران اتومبیل مشهد است که پیش از این در گزارشی از وضعیت قیمت خودرو در گفتگو با خبرنگار صبح توس از آسیب زا بودن این بازار هم برای خریداران و فروشندگان هشدار داده بود.
هزینه ورود هر خودرو به داخل جمعه بازار ۸۰۰۰ تومان می باشد که افزایش چند هزار تومانی نسب به سال ۹۳ داشته است و همین دلیل باعث گردیه است تا تعداد زیادی از مالکان خودرو ها برای فرار از عدم پرداخت این مبلغ در کوجه ها و خیابان های اطراف مشغول بحث و گفتگو با خریدارن حین خرید و فروش خودرو دیده شوند.
همچنین همواره افسران پلیس راهنمایی و رانندگی در خیابان های حاشیه ای این بازار جهت جلوگیری از پارک خودرو ها در حاشیه خیابان مجیدیه و عدم سد محل عبور و مرور خودروهای گذری، کنترل ترافیک و نظم بخشی دیده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, صبح توس,
,
,
,

, ,

کارشناسی قیمت خودرو اصولی نیست
یکی از شهروندان که قصد خرید خودرو دارد در گفتگو با خبرنگار صبح توس در خصوص وضعیت کارشناسی خودرو ها می گوید: کارشناسی قیمت خودرو ها اصولی نمی باشد و تعدادی از افراد بازاری در سوله تعبیه شده تنها با بررسی سطحی چند فاکتور خودرو نسبت به اظهار نظر پیرامون قیمت خودرو می پردازند. وی ادامه می دهد: این در حالی است که در همین شهر مراکزی وجود دارند که با امکانات حرفه ای تر و سالن های نوری مخصوص، مقدار رنگ خودرو را به بهترین شکل ممکن تشخیص می دهند.
افزایش قیمت ورودی بازار به ۸۰۰۰ تومان عادلانه نیست
فروشنده خودرویی که در حاشیه یکی از خیابان ها اطراف ماشین خود را پارک کرده است به صبح توس می گوید: افزایش قیمت ورودی بازار به ۸۰۰۰ تومان عادلانه نیست، حداقل برای صاحبان خودروهای ساده و رایج در کشور به صلاح نیست که این مبلغ را پرداخت نمایند.
وی که تنها به دلیل عدم پرداخت ورودی بازار در حاشیه خیابان پارک کرده است معتقد است پرداخت این مبلغ صرف به نمایش گذاشته شدن خودرو در این خیابان قابل قبول نیست.

, کارشناسی قیمت خودرو اصولی نیست, کارشناسی قیمت خودرو اصولی نیست,
,
, افزایش قیمت ورودی بازار به ۸۰۰۰ تومان عادلانه نیست, افزایش قیمت ورودی بازار به ۸۰۰۰ تومان عادلانه نیست,
,
,

, ,

حضور دلالان حرفه ای، حتی در حاشیه خیابان
تقریبا از یک الی دو کیلومتری ورودی بازار افرادی در حاشیه خیابان حضور دارند که با رد شدن خودروهای در حال تردد و تکان دادن دست خود پیشنهاد خریداری خودرو آن ها را می دهند، در حالی که فروشندگان معتقدند قیمت های آن ها غیر عادلانه ترین حالت ممکن است و  اصلا بیشتر از اینکه به خریدار جلوه کنند دنبال اصطلاحا “بزخری” هستند!
انتهای پیام/

, حضور دلالان حرفه ای، حتی در حاشیه خیابان, حضور دلالان حرفه ای، حتی در حاشیه خیابان,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه