logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج)قزوین:

پدیده شوم “داعش” نتیجه مغفول ماندن فریضه امربه معروف و نهی از منکر است

پدیده شوم “داعش” نتیجه مغفول ماندن فریضه امربه معروف و نهی از منکر است
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج)قزوین گفت: یکی از درس های ماه مبارک رمضان، امر به معروف و نهی از منکر است اگر به امر به معروف و نهی از منکر عمل می شد امروزه گروهی به نام "داعش" پدید نمی آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از مجله خبری تحلیلی شهر مینو، حجت الاسلام معبودی با بیان اینکه یکی از درس های ماه مبارک رمضان، امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: این فریضه مهم از مهمترین واجبات الهی است که معمولا در بین ما انسان ها مغفول است و اگر به امر به معروف و نهی از منکر عمل می شد امروزه گروهی به نام داعش پدید نمی آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از مجله خبری تحلیلی , مجله خبری تحلیلی , شهر مینو, شهر مینو, ، حجت الاسلام معبودی با بیان اینکه یکی از درس های ماه مبارک رمضان، امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: این فریضه مهم از مهمترین واجبات الهی است که معمولا در بین ما انسان ها مغفول است و اگر به امر به معروف و نهی از منکر عمل می شد امروزه گروهی به نام داعش پدید نمی آمد.,

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج)استان قزوین به اهمیت ماه مبارک رمضان پرداخت و اظهار داشت: خداوند سفره ای دارد که نه چشم انسان آن را دیده و نه گوش انسان آن را شنیده است و خیلی بالاتر از ذهن انسان است کنار این سفره نمینشینند مگر کسانی که روزه گرفته اند.

,

وی خاطر نشان کرد: روزه (صوم) غیر از امساک است، امساک یعنی نخوردن از اذان صبح تا اذان مغرب در واقع به معنی خودداری کردن است ولی صوم یعنی اینکه اعضاء و جوارح انسان روزه باشد و منظور پیامبر(ص) در روایت بالا کسانی هستند که روزه واقعی می گیرند.

,

معبودی یادآور شد: ماه مبارک رمضان همانند دانشگاهی است که خداوند متعال و ائمه(ع) اساتید آن و انسانهای روزه دار دانشجویان آن هستند که در پایان ماه رمضان بعضی از دانشجویان مشروط می شوند و بعضی ها هم قبول شده و مدارک بالاتر را دریافت می کنند.

,

وی به حدیثی از پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: اگر مومن میدانست در ماه مبارک رمضان چه حقایقی نهفته است از خدا می طلبید که ماه مبارک رمضان یک سال باشد تا از این فرصت جهت قرب به خداوند استفاده کند.

,

وی تأکید کرد: یکی از درس های ماه مبارک رمضان، امر به معروف و نهی از منکر است که این فریضه مهم از مهمترین واجبات الهی است که معمولا در بین ما مغفول است.

,

معبودی به سخن شهید مطهری در خصوص امر به معروف و نهی ازمنکر اشاره کرد و عنوان کرد: ما انسان ها در بحث امر به معروف و نهی ازمنکر یک پرونده سیاهی داریم و در این زمینه کوتاهی می کنیم. اگر به این واجب الهی عمل می شد امروزه گروهی به نام داعش پدید نیامده بود.

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین اظهار داشت: خداوند در سوره عصر می فرماید قسم به عصر که انسان ها در حال زیان هستند مگر کسانی که ایمان آورده اند و تواصی به حق و صبر می کنند در واقع امر به معروف ونهی از منکر می کنند.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه