logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

محتوای دانشگاهها باید زیر تیغ اسلامی سازی برود

محتوای دانشگاهها باید زیر تیغ اسلامی سازی برود
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: برخی دروس در دانشگاهها از محتوای غربی برخوردارند و از این جمله می توان به دروسی پیرامون جامعه شناسی اشاره کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام والمسلمین نصر الله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پردیس خبر در مورد وضعیت محتوایی دانشگاهها گفت: معمار کبیر انقلاب اسلامی اهمیت زیادی برای حوزه دانشگاه قائل بودند و مقام معظم رهبری نیز با برخورداری از اندیشه های ارزشی با بیان دغدغه های خود از دانشگاه و مراکز علمی، این نهاد ارزشی را در راستای توسعه علمی به دقت رسد می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر,

وی تصریح کرد: از جمله مواردی که دغدغه مقام معظم رهبری حول محور دانشگاه هاست به اسلامی سازی این مراکز علمی بر می گردد محور اصلی این نگرش محتوای علمی دانشگاهها است که زیر ذره بین نقد ایشان قرار گرفته است.

,

حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر با اشاره به اسلامی سازی محتوای دانشگاهها به عنوان یک اصل مهم، در شرح کار نامه نخبه پروری دانشگاهها، تصریح کرد: نباید این اصل مهم در ساختار محتوایی دانشگاهها مورد بی توجهی قرار بگیرد.

,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برخی دروس در دانشگاهها از محتوای غربی برخوردارند و از این جمله می توان به دروسی پیرامون جامعه شناسی اشاره کرد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه