رئیس ثبت احوال فسا:
امسال 792 نفر به جمعیت فسا اضافه شده اند
در سه ماهه اول سال 94 تعداد 792 ولادت و 237 فوت در شهرستان فسا ثبت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فسایی، بهرام سعیدی پور رئیس اداره ثبت احوال شهرستان فسا راجع به صدور کارت های ملی هوشمند گفت: از 22 بهمن سال 1392 همزمان با سراسر کشور در فسا صدور کارت ملی هوشمند آغاز شده است و تاکنون 3889 نفر ثبت نام کرده و 3055 نفر هم کارتهای آنها صادر و تحویل شده است.
وی با اشاره به اینکه در اداره ثبت احوال ثبت نام انجام نمی شود و این کار به بخش خصوصی واگذار شده است تصریح کرد: افراد واجد شرایط که 15 سال تمام باشند می تواند به مراجعه به اداره پست شهرستان فسا و دفترخدمات ارتباطی اکبر زاده واقع در فلکه سینما ثبت نام و پس از دریافت کد رهگیری برای صدور کارت به این اداره مراجعه نمایند.
سعیدی پور در ادامه خاطر نشان کرد: در حال حاضر ثبت نام شامل افرادی می شود که کارت ملی شان مفقود شده و یا تغییراتی در مشخصات سجلی آنها صورت گرفته باشد.
وی بیان کرد: از مزایای کارت ملی هوشمند مجهز بودن به تراشه ای است که همزمان 19 کارت دیگر از قبیل گواهینامه ، عابر بانک و ... را در حافظه خود ذخیره می کند و تمامی اطلاعات فرد در آن نگهداری می شود، همچنین اثر انگشت و امضای دیجیتالی فرد نیز در آن ذخیره شده و تمامی نهاد ها و دستگاه های انتظامی و امنیتی می توانند به راحتی به مشخصات فرد و سوابق او دسترسی داشته باشند.
وی دیگر ویژگی بارز این کارت را غیر قابل جعل بودن آن دانست. رئیس اداره ثبت احوال شهرستان فسا در پایان آماری از مرگ و میر و تولدهای ثبت شده در سه ماهه اول سال جاری شهرستان فسا گفت: در سه ماهه اول سال 94 تعداد 792 ولادت و 237 فوت ثبت گردیده است.
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه