logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی همدان:

سیاست اداره کل کتابخانه های عمومی همدان کیفی سازی کتابخانه ها است

سیاست اداره کل کتابخانه های عمومی همدان کیفی سازی کتابخانه ها است
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان سیاست اداره کل کتابخانه های عمومی همدان را کیفی سازی کتابخانه ها عنوان کرد و گفت: با برنامه دقیق و هدفمند محیط کتابخانه‌ها را برای کتابداران و اعضا جذاب و شوق‌انگیز خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ، عاطفه زارعی در جمع کتابداران شهرستان کبودراهنگ، کتابداران را از اقشار دلسوز جامعه عنوان کرد اظهار داشت: لازمه موفقیت و تاثیر گذاری کتابداران در اعتلای فرهنگ عمومی عملکرد به شیوه فرهنگی است.
وی نتایج کار فرهنگی را دیربازده دانست و ابراز داشت: کتابداران باید با جذب اقشار مختلف مردم به کتابخانه ها منجر به افزایش سطح سواد و آگاهی عمومی ‌شود.
زارعی اظهار داشت: اقدامات موثر کتابداران باعث معطوف شدن افکار عمومی به سوی کتابخوانی شده و در نهایت تحکیم پایه‌های ارزشی و فرهنگی جامعه را به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان بر استفاده از ظرفیت‌های بالقوه در محیط و جامعه در راستای بازدهی بالای کتابخانه‌های عمومی تاکید کرد و گفت: بسیاری از موقعیت‌هایی که در ارتباط با کتابخانه‌های عمومی وجود دارد می‌تواند با توجه به رویکرد کتابدار به فرصت یا تهدید در قبال ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی تبدیل شود.
وی توجه به کتابداران و تأمین امنیت شغلی و امور رفاهی آنان را از اولویت‌ برنامه های خود عنوان کرد و گفت: حتماً از ظرفیت کتابداران متخصص و خلاق در پیشبرد امور کتابخانه‌ها استفاده خواهد شد.
عاطفه زارعی از راه‌اندازی کارگروه پژوهش و مطالعه برای ارتقای عملکرد کتابخانه‌های استان همدان خبر داد و گفت: از طرح‌ها و ایده‌های کاربردی در راستای ارتقای عملکرد کتابخانه‌ها در سطح استان استفاده می کنیم.
فرماندار کبودراهنگ نیز در این جلسه اداره کتابخانه‌های این شهرستان را از موفق ترین دستگاه‌های شهرستان عنوان کرد و گفت: احداث سه باب کتابخانه خیرساز توسط بانک پاسارگاد گام مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی و ایجاد اشتغال در روستاها است.
احسان قنبری کتابداری را شغلی ارزشمند دانست و اظهار داشت: از زمان استقلال نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور شاهد سیر صعودی و توسعه روزافزون فضای کتاب و کتابخوانی در سطح استان هستیم.
انتهای پیام/پ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه