logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه بادرود:

خروش مردم در روز قدس تهدیدی علیه رژیم نامشروع صهیونیسم خواهد بود/ ثابت می کنیم همراه انقلاب هستیم

خروش مردم در روز قدس تهدیدی علیه رژیم نامشروع صهیونیسم خواهد بود/ ثابت می کنیم همراه انقلاب هستیم
همه می دانیم که در این شرایط به ویژه اکنون که استکبار آخرین تلاش خود را برای از بین بردن منافع ایران می کند حضور در این راهپیمایی در اعتراض به این اقدام استکبار گران غرب بر همه ایرانیان واجب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از نطنزنا، امام جمعه بادرود به مناسبت روز جهانی قدس اظهار کرد: روز قدس روزی است که تمام مسلمانان جهان برای نابودی شیطان بزرگ آمریکا واسرائیل نامشروع متعهد و یک دست می شوند تا ندای خواهران و برادران مظلوم و ستمدیده فلسطین را به گوش جهانیان برسانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , نطنزنا،,

حجت الاسلام علیرضا قاسمی افزود:  این حرکت عظیم که نشان دهنده یکپارچگی امت مسلمان برای آزادی قدس و حمایت از مردمان فلسطین است باعث نگرانی های گسترده دشمنان اسلام گشته و این حرکت عظیم منجر به تحرکات و دل نگرانی های همراه با برنامه ریزی توطئه برای از بین بردن یاد روز قدس از سوی دشمنان اسلام در بین مسلمانان شده است چرا که خروش مردم جهان در این روز تهدیدی برای رژیم نامشروع صهیونیسم خواهد بود به همین دلیل این رژیم غاصب با همدستی هم پیمانان ظلم خود در صدد از بین بردن این روز بزرگ هستند.

,

وی تصریح کرد: روز قدس یکی از نماد های استکبار ستیزی نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ همه می دانیم که در این شرایط به ویژه اکنون که استکبار آخرین تلاش خود را برای از بین بردن منافع ایران می کند حضور در این راهپیمایی در اعتراض به این اقدام استکبار گران غرب بر همه ایرانیان واجب است و ما باید به همه دنیا ثابت کنیم که همواره همراه و پشتیبان انقلاب، نظام و مسئولان هستیم و از حمایت آنها دست بر نمی داریم.

,

امام جمعه بادرود به نامگذاری سال به همدلی و همزبانی دولت وملت اشاره کرد و افزود: همه هم میهنان عزیز برای لبیک به این ندای الهی و برای مانور اقتدار معنوی رهبری عزیز و دلگرم کردن مسئولان دولتی در جبهه دیپلماتیک و هم چنین با توجه به هجوم همه جانبه استکبار علیه مردم شریف ایران که به دنبال ریشه کن کردن منافع ملی کشورمان هستند با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس این پیام را به استکبار بدهیم که هپچگاه میثاقی که با بنیانگذار نظام جهموری اسلامی وبا خلف صالحش رهبر معظم انقلاب بسته ایم را فراموش نکرده و در اطاعات از فرامین ایشان با تمام قوا در راهپیمایی حضور خواهیم داشت.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه