logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بهترین شعار برای روز قدس وحدت داخلی در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمن است

بهترین شعار برای روز قدس وحدت داخلی در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمن است
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه چهارمحال و بختیاری دنبال کردن راه و هدف امام را از مهم‌ترین اهداف راهپیمایی روز قدس دانست و گفت: قرار گرفتن در راه امام باعث می‌شود همانطور که در این سالها با قدرت حرکت کردیم به راه خود ادامه داده و در دنیا سربلند باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی احمدی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه چهارمحال و بختیاری، در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: مذاکره‌کنندگان با همه تلاش خود در حال کار هستند و در این راه باید فرمایشاتن رهبر را در نظر داشته باشند.

وی مهم‌ترین وظیفه مردم در مرحله اول در این خصوص را حمایت و پشتیبانی از تیم مذاکره‌کننده عنوان و خاطر نشان کرد: تیم مذاکره‌کننده افرادی امین و مورد اطمینان هستند و همه ملت ایران به این افراد اعتماد دارند.

احمدی تاکید کرد: متاسفانه طرف مقابل تیم مذاکره‌کننده قابل اعتماد نبوده و این موضوع بارها و در طی زمان به مردم ایران اثبات شده است و همین موضوع است که باعث نگرانی می‌شود و توجه بیشتر تیم را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه چه در مذاکرات به نتیجه برسیم و چه نرسیم باید تیم مذاکره‌کننده طبق خط قرمزهای تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری اقدام کنند و با یک نرمش قهرمانه در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمن ایستادگی کنند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان: حمایت از تیم مذاکره‌کننده را بسیار موثر عنوان و خاطر نشان کرد: وقتی طرف مقابل حمایت و پشتیبانی مردم از تیم مذاکره‌کننده را ببیند زیاده‌خواهی‌هایش کم خواهد شد.

وی روز قدس را یکی از مهم‌ترین روزها برای نشان دادن این پشتیبانی دانست و بیان کرد: در این روز مردم با حضور خود جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم خواهند کرد و در این روز مردم با سردادن شعار هم وحدت داخلی کشور را به بیگانگان نشان خواهند داد و هم از فلسطین حمایت خواهند کرد.

احمدی با بیان اینکه مردم می‌دانند وعده‌های خدا حق است افزود: به زودی اسرائیل نابود خواهد شد و این وعده‌ای است که خدا در قرآن داده است مسلمانان فلسطین هم با تکیه بر همین وعده حق راه خود را ادامه می‌دهند و می‌دانند به زودی به پیروزی خواهند رسید.


وی بهترین شعار برای این روز را شعارهای وحدت‌آفرین دانست و تاکید کرد: بهترین تائید برای وحدت حفظ وحدت داخلی و خارجی است که باید در قالب شعار بیان گردد.

احمدی در ادامه بیان کرد: شعار روز قدس وحدت داخلی و حفظ یکپارچگی و در خارج از کشور وحدت در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمن است.

وی دنبال کردن راه و هدف امام را از مهم‌ترین اهداف راهپیمایی روز قدس دانست و افزود: قرار گرفتن در راه امام باعث می‌شود همانطور که در این سالها با قدرت حرکت کردیم به راه خود ادامه داده و در دنیا سربلند باشیم.

وی حضور در راهپیمایی روز قدس را وظیفه اصلی هر مسلمانی دانست و خاطر نشان کرد: همه مردم به پیروی از راه امام و رهبر خود این روز را پرشور و با شکوه مانند سالیان گذشته برگزار نمایند.


انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه