logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس سازمان بسیج اصناف استان زنجان خبر داد

صادرات محصولات اقتصاد مقاومتی زنجان/ طرح سفیران تجارت در استان زنجان اجرا می شود

صادرات محصولات اقتصاد مقاومتی زنجان/ طرح سفیران تجارت در استان زنجان اجرا می شود
رئیس سازمان بسیج اصناف استان زنجان گفت: با همکاری اتاق بازرگانی استان زنجان محصولات اقتصاد مقاومتی زنجان صادر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علیرضا حیدری امروز در گفت و گو با خبرنگار  موج رسا, اظهار داشت: جلسه ای با همکاری اتاق بازرگانی استان زنجان برگزار شده است که در این جلسه در خصوص نحوه بازاریابی و صادرات محصولات اقتصاد مقاومتی تدابیر خاصی اندیشیده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علیرضا حیدری امروز در گفت و گو با خبرنگار ,  , موج رسا, ,, اظهار داشت: جلسه ای با همکاری اتاق بازرگانی استان زنجان برگزار شده است که در این جلسه در خصوص نحوه بازاریابی و صادرات محصولات اقتصاد مقاومتی تدابیر خاصی اندیشیده شده است.,

وی با بیان اینکه با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص پروژه های اقتصاد مقاومتی و نقش اصناف در این زمینه تلاش می شود محصولات اقتصاد مقاومتی استان زنجان که در حال حاضر در مراحل تولید قرار دارد صادر شود، تصریح کرد: بازاریابی و صادرات این محصولات از طریق اتاق بازرگانی استان زنجان صورت می گیرد.

,

رئیس سازمان بسیج اصناف استان زنجان ادامه داد: همکاری متقابل سازمان بسیج اصناف استان زنجان و اتاق بازرگانی زمینه بهتری را برای صادرات محصولات اقتصاد مقاومتی فراهم می کند.

,

حیدری با اشاره به اینکه در نتیجه این همکاری ها مقرر شده تا از تولیدات بسیج سازندگی استان حمایت های لازم صورت گیرد، افزود: بازار یابی و فروش محصولات یکی از مهم ترین دغدغه فعالان این عرصه محسوب می شود.

,

وی از اجرای طرح سفیران تجارت در استان زنجان خبر داد و گفت :آشنایی اصناف و بازاریان با قوانین و مقررات مربوط به تجارت به ویژه تجارت خارجی هدف این سازمان است.

,

رئیس سازمان بسیج اصناف استان زنجان با بیان اینکه در قالب این طرح اصناف و بازاریان با حقوق تجارت آشنا می شوند، افزود: استقبال مطلوبی از این طرح صورت گرفته است.

,

حیدری گفت: در راستای توانمند سازی اصناف توجه به صادرات غیر نفتی ضروری است که با همکاری اتاق بازرگانی و سازمان بسیج اصناف طرح سفیران تجارت به این منظور اجرایی می شود.

,

وی آشنایی اصناف و بازاریان را با قانون گمرک یکی دیگر از مزایای اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: اصناف با آشنایی با قوانین در عرصه رقابت خارجی بهتر می درخشند.

,

رئیس سازمان بسیج اصناف استان زنجان با بیان اینکه آموزش اصناف از سوی کمیسیون عالی صنعت، معدن و تجارت بر عهده سازمان بسیج اصناف گذاشته شده است، افزود: فقه و اخلاق از سوی این سازمان به مدت شش ساعت به اصناف و بازاریان ارائه می شود.

,

حیدری تصریح کرد: اصناف و بازاریان برای کسب پروانه فعالیت باید حتما این دوره آموزشی را سپری کنند.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه