logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امر به معروف حجاب با اهدای شاخه‌های گل به دانشجویان واحد همدان

امر به معروف حجاب با اهدای شاخه‌های گل به دانشجویان واحد همدان
در روز عفاف و حجاب با اهدای شاخه‌های گل از دانشجویان باحجاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان تجلیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همدان روز گذشته با ورود به ساختمان دانشکده علوم انسانی با جمعی از مسؤولان دانشگاه مواجه می‌شدند که در روز عفاف و حجاب به دانشجویان شاخه‌های گل را اهدا می‌کردند. بعضی از دانشجویان با تعجب شاخه‌های گل را می‌گرفتند و بعضی دیگر بسیار خوشحال می‌شدند از اینکه پوشش اسلامی آنها مورد تقدیر قرار گرفته و از آنها به دلیل رعایت حجاب و عفاف قدردانی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نافع، , نافع،, دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همدان روز گذشته با ورود به ساختمان دانشکده علوم انسانی با جمعی از مسؤولان دانشگاه مواجه می‌شدند که در روز عفاف و حجاب به دانشجویان شاخه‌های گل را اهدا می‌کردند. بعضی از دانشجویان با تعجب شاخه‌های گل را می‌گرفتند و بعضی دیگر بسیار خوشحال می‌شدند از اینکه پوشش اسلامی آنها مورد تقدیر قرار گرفته و از آنها به دلیل رعایت حجاب و عفاف قدردانی شده است.,

همراه شاخه‌های گل کارت‌هایی با مضامین مرتبط با روز عفاف و حجاب نیز به دانشجویان داده می‌شد. روی هر کدام از این کارت‌ها جملات زیبایی نوشته شده بود مانند «چادر من تاج بندگی من است، سند زهرایی بودنم را امضا می‌کند»، «طعنه‌ها دلسردت نکند بانو»، «این قانون طبیعت است گلی که در پناه خارهایش نباشد زودتر پرپر شود» و...
در این روز همه دانشجویان با لبخند از ورودی دانشگاه می‌گذشتند و سر کلاس‌های خود می‌رفتند.
بعد از آن مسؤولان دانشگاه به همراه چند تن از اساتید در کلاس‌های دانشگاه حاضر شدند و با اهدای لوح و کارت هدیه به دانشجویان محجبه از آنها تجلیل و قدردانی کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حاشیه برپایی این مراسم گفت: این حرکت ابتکاری برای دومین بار است که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان صورت می‌گیرد و به جای تذکر به دانشجویان بدحجاب، با اهدای شاخه‌های گل از دانشجویان محجبه تقدیر می‌شود تا توجه به مسأله عفاف و حجاب با رویکردی متفاوت انجام گیرد. 
علی طاهری با بیان اینکه سال گذشته این حرکت برای اولین بار از بین تمامی دانشگاه‌های استان در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اجرا شد و بازخوردهای مثبتی نیز به همراه داشت، ادامه داد: سعی شده با رویکرد فرهنگی و نگاهی مثبت به این موضوع پرداخته شود تا انگیزه‌ای در میان دانشجویان برای رعایت حجاب و عفاف ایجاد شود و این حرکت در سایر دانشگاه‌ها و ادارات نیز گسترش پیدا کند.
وی اضافه کرد: امیدواریم با تشویق افراد باحجاب و ایجاد فضایی بیشتر برای حضور این افراد بتوانیم چنین فضایی را بر سایر شرایط در دانشگاه غلبه دهیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز در گفت: باید از هر گونه ابزاری برای جذب و کشاندن افکار جوانان به سمت ارزش‌های اسلامی استفاده کرد و این حرکت نیز می‌تواند عاملی مؤثر در جذب دانشجویان به مسأله عفاف و حجاب باشد.
سید علی‌اکبر فامیل‌روحانی با بیان اینکه دانشجویان انتظار مواجه شدن با چنین حرکتی را ندارند، ادامه داد: این کار می‌تواند زمینه‌ساز نوعی تحول در آنها باشد به ویژه کسانی که حجاب اسلامی را به طور کامل رعایت نمی‌کنند و یا پوشش نامناسبی دارند.
وی افزود: آنها با گرفتن شاخه گل متوجه می‌شوند باید نکاتی را برای حفظ خودشان در برابر نگاه‌های بیگانه رعایت کنند و این کار قطعاً اثر معنوی بالایی دارد و بیشتر از تذکر و بحث زبانی که ممکن است بازخورد منفی داشته باشد بر جوانان تأثیر می‌گذارد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه