نوع پوشش یک پیشمرگ مسلمان کرد
سازمان مردمی پیشمرگان مسلمان کرد در سال 1358 و با مشارکت نیروهای بومی منطقه و علاقمندان به انقلاب اسلامی تأسیس شد. اعضای این سازمان به عنوان یک نیروی چریکی و عملیاتی با همان پوشش محلی به دفاع از کیان نظام اسلامی پرداختند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، تصویری که مشاهده می کنید، پیشمرگ مسلمان کرد مرحوم یحیی حیدری می باشد. این تصویر به نقل از کتاب فریاد آزادی جهت نشان دادن نمونه لباس یک پیشمرگ مسلمان کرد منتشر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیشمرگ روح الله, پیشمرگ روح الله,مرحوم یحیی حیدری در سال 1345 در روستای قلعه جوق از توابع شهرستان سنندج به دنیا آمد. یحیی خیلی زود طعم تلخ یتیمی را چشید و زمانی که خیلی کوچک بود پدرش را از دست داد.
,مرحوم حیدری بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همکاری خود را با سازمان پیشمرگان مسلمان کرد آغاز کرد. در دوران سربازی در یکی از مقرهای سازمان، در حوالی شهر سنندج به دست گروهک دموکرات اسیر شد. گروهک منحله دموکرات ایشان را پای پیاده از سنندج تا زندان دوله تو در میرآباد سردشت بردند. ایشان بعد از تحمل 27 ماه اسارات، آزاد شد.
,مرحوم حیدری در سال 1369 در سانحه تصادف دعوت حق را لبیک گفت. از خصایص این بزرگ مرد کوچک توجه به واجبات بوده.
,امروز در زادگاه مرحوم حیدری، مرکز بهداشتی به نام وی احداث شده که هزینه اسخت آن از ارث به جای مانده از ایشان تأمین شده است.
]
ارسال دیدگاه