logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

بیش از 40 کشته نتیجه انفجارهای نیجریه

بیش از 40 کشته نتیجه انفجارهای نیجریه
انفجار بمب در چند ایستگاه اتوبس در شهر «گومبی» واقع در شرق نیجریه منجر به کشته شدن بیش از ۴۰ نفر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از روسیا الیوم، شاهدان عینی می گویند در چند ایستگاه اتوبوس صدای انفجار شنیده اند. بر این اساس نخستین انفجار در منطقه «دادین کوا» و انفجارهای دیگر در منطقه «دوکو» به وقوع پیوسته است.

به گفته شاهدان، تعیین انتحاری بودن انفجار و یا بمبگذاری بودن آن غیر ممکن است، با این حال گفته می شود مواد انفجاری توسط شورشیان گروهک بوکوحرام کار گذاری شده است. این گروهک طی ماه های گذشته نیز عملیات تروریستی مشابهی را در ایستگاه های شلوغ اتوبوس، مساجد و کلیساها انجام داده است.

یکی از نیروهای امدادی در این زمینه گفت، گروه امداد و نجات جسد ۱۲ نفر را در انفجار منطقه دادین کوا کشف کرده است. «فواجی تاجیری» سخنگوی رسمی پلیس ایالات گومبی وقوع انفجارها را تاکید کرد ولی اشاره ای به جزئیات خسارت های جانی و مالی آن نکرد.

در همین راستا صاحب یک مغازه در نزدیکی ایستگاه دوکو گفت: شماری از عابران اجساد کشته شدن را از زیر آوارها بیرون کشیدند که تعداد آنها بالغ بر ۳۰ نفر بود.

گفتنی است شهر گومبی پنجشنبه گذشته نیز شاهد سلسله انفجارهایی بود که منجر به کشته شدن ۴۹ نفر شد. محمدو بوهاری رئیس جمهور نیجریه گفت از ۲۹ ماه می نبرد علیه بوکوحرام در اولویت قرار گرفته است چرا که روند انفجارها تشدید شده و جان بیش از ۷۵۰ نفر را گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه