اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران:

برای بیمه شدن خبرنگاران محدودیتی نداریم/پرداخت مبلغ ماهانه 50 هزار تومان

برای بیمه شدن خبرنگاران محدودیتی نداریم/پرداخت مبلغ ماهانه 50 هزار تومان
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران گفت: هنرمندانی که بیمه تامین اجتماعی با یارانه پرداختی دولت می‌شوند، به‌جای 150 هزار تومان، ماهیانه 50 هزار تومان می‌پردازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سیدعلی‌اصغر محمودی در کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان با بیان اینکه 120 هزار نفر بازنشسته و مستمری‌بگیر زیرپوشش این نهاد قرار دارند، اظهار کرد: از این تعداد 51 هزار نفر بانوانی هستند که حق بیمه همسران فوت‌شده خود را دریافت می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , بلاغ, بلاغ,

وی حداقل مستمری این بانوان را 720 هزار تومان با مزایای جانبی عنوان کرد و با اشاره به شناسایی 45 هزار نفر هنرمند قالیباف در سال 1392، افزود: پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به‌منظور ساماندهی قالیبافان واقعی وارد عمل شدیم و تاکنون 8 هزار نفر که قالیباف واقعی نبودند، شناسایی کردیم.

مدیرکل تأمین اجتماعی مازندران با بیان اینکه تمام کسانی که بیمه آنها قطع شده است، به ما مراجعه کنند، بیان کرد: پس از نام‌نویسی دوباره آنها و بازرسی از محل کار واجدین شرایط و تایید فعالیت، دوباره قرارداد می‌بندیم.

این مسئول با انتقاد از نپرداختن حق بیمه توسط برخی از قالیبافان، اضافه کرد: زمانی که فردی دو ماه حق بیمه نمی‌پردازد، پس از آن قرارداد بیمه لغو می‌شود.

محمودی خاطرنشان کرد: افرادی که به‌دلیل دیر پرداختن حق بیمه، قرارداد آنها با تامین اجتماعی فسخ شده است، در صورت اشتغال واقعی به قالیبافی با مراجعه به اداره‌کل تامین اجتماعی و تایید بازرسان، دوباره بیمه می‌شوند.

وی با بیان اینکه 8 هزار نفر از بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی از اداره‌کل میراث فرهنگی معرفی شده‌اند، با توجه به نظارت مناسب این اداره بر روی هنرمندان، ریزش کمتری در تعداد افراد بیمه‌شده داشتیم.

مدیرکل تأمین اجتماعی مازندران با اشاره به بیمه هنرمندان زیرپوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: افراد علاقه‌مند به بیمه باید در سایت مربوط به خود معرفی و شناسایی شوند و برای بیمه شدن هیچ هنرمند یا خبرنگاری محدودیت نداریم.

این مسئول ادامه داد: هنرمندان یا خبرنگارانی که قصد استفاده از یارانه حق بیمه پرداختی دولت را دارند، باید شرایط لازم را احراز کنند.

محمودی گفت: هنرمندانی که بیمه تامین اجتماعی با یارانه پرداختی دولت می‌شوند، به‌جای 150 هزار تومان، ماهیانه 50 هزار تومان می‌پردازند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه