اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

دخیا با هیچ مبلغی فروخته نمی‌شود

دخیا با هیچ مبلغی فروخته نمی‌شود
به نظر می‌رسد داوید دخیا در تابستان جاری در منچستریونایتد ماندگار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از مارکا، برخی از منابع خبری در کشور انگلیس اعلام کرده‌اند فلورنتینو پرس، رییس باشگاه رئال مادرید تصور می‌کند در دنیای فوتبال همه‌کاره است و کسانی هم که در رابطه با انتقال داوید دخیا و سرخیو راموس درگیر هستند، بر این باورند که رئالی‌ها می‌خواهند قضیه انتقال دخیا به رئال را به همین شکل کنونی نگه داشته و با مبلغ بسیار کمتری این دروازه‌بان اسپانیایی را به سانتیاگو برنابئو ببرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

یک منبع خبری که نخواست نامش فاش شود، در این زمینه گفت: دلایلی که رئال مادرید قصد پرداخت پول برای خرید دخیا را ندارد، به هیچ وجه درک نمی‌کنیم. اگر آنها داوید را می‌خواهند باید با مبلغ درخواستی یونایتدها موافقت کنند. وقتی مبلغ درخواستی شیاطین سرخ را شنیدند، دیگر هیچ خبری از آنها نشد. یونایتد هم از این که دروازه‌بان جوانش شانسی عالی برای پوشیدن پیراهن رئال مادرید را دارد، آگاه است. نمی‌توانیم جلوی پیوستن دخیا به رئال مادرید را بگیریم اما با هر مبلغی هم راضی به فروش او نیستیم.

,

این منبع خبری در ادامه گفت: فصل نقل و انتقال های تابستانی است اما نمی‌دانیم فصل آینده کدام دروازه‌بان در چهارچوب دروازه تیم ما خواهد ایستاد. برای هر دو تیم بهتر است که هرچه زودتر تکلیف این انتقال مشخص شود تا هر تیم بداند باید با چه دروازه‌بانی کار کند. می‌خواهیم دروازه‌بان‌مان را برای فصل بعد بشناسیم و با آرامش ذهنی به فصل پیش‌رو نگاه کنیم.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه