logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

کارشناس رایانه و اینترنت:

اینترنت و فضای مجازی یک ابزار دوسویه فرصت ساز و آسیب زا است

اینترنت و فضای مجازی یک ابزار دوسویه فرصت ساز و آسیب زا است
کارشناس رایانه و اینترنت گفت: استفاده از اینترنت یک استفاده دو سویه بین کاربر و شرکت پشتیبان کننده است و باید دانست که سرویس های اجتماعی و جستجوگر در اختیار سیستم های جاسوسی آمریکا و اسرائیل هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز رضا باقری، از کارشناسان رایانه و اینترنت گفت: اینترنت و فضای مجازی یک ابزار دوسویه فرصت ساز و آسیب زا می باشد.

باقری، به تهدیدات شبکه های متنوع اجتماعی اینترنتی اشاره کرد و افزود: استفاده از اینترنت یک استفاده دو سویه بین کاربر و شرکت پشتیبان کننده است و باید دانست که سرویس های اجتماعی و جستجوگر در اختیار سیستم های جاسوسی آمریکا و اسرائیل هستند.

وی، با تأکید بر لزوم پرداختن جدی به مقوله فضای مجازی و راهکارهای مقابله با تهدیدات آن به سخنان رهبر معظم انقلاب در این خصوص اشاره کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند: به سپاه بگویید مراقب تبعات این گسترش (استفاده از اینترنت) از لحظ امنیتی، حفاظتی، اخلاقی و سیاسی باشد.

این کارشناس رایانه و اینترنت، ادامه داد:‌ با توجه به سخنان مقام معظم رهبری، استفاده از اینترنت فقط نیاز به پیوست های فرهنگی ندارد؛ بلکه باید پیوست های، اخلاقی، امنیتی، سیاسی و ... را مد نظر داشت که متأسفانه در کشور ما کار مهمی در این مورد صورت نگرفته است.

وی در بخش دیگر سخنان خود به معرفی شبکه های اجتماعی پرداخت و بیان داشت: این شبکه ها زیر مجموعه های اینترنت هستند که تهدیدات بسیار زیادی را برای افراد، خانواده و اجتماع به همراه دارند که از سال ۲۰۰۰میلادی بروز کرده اند.


انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه