به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «دیارباران»، حجت شعبانپور در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل محیط زیست گیلان از فعالیت سه کارخانه کمپوست در گیلان خبرداد و اظهار کرد: کارخانه کمپوست رودسر تعطیل بود که با تلاش های بعمل آمده فعالیت خود را با قدرت 80 تن تفکیک پسماند در کنار کارخانجات رشت و انزلی به ترتیب با قدرت 400 و 150 تن تفکیک زباله از سر گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی با اشاره به مذاکرات و نشست با شرکت های خارجی در این رابطه با انتقاد از وضعیت نابسامان استقرار نیروگاه زباله سوز کمپوست در شهر رشت، اظهار کرد: این نیروگاه روی هواست و حمایت های سازمان محیط زیست را در این رابطه خواستاریم.
,معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری گیلان با انتقاد از سر ریزی شیرابه صنعتی شهرک صنعتی به مجرای رودخانه های مهم گیلان، بیان کرد: در کنار این مجرا، فاضلاب های خانگی هم به بستر رودخانه های مهم رشت سر ریز شده است و به این معضلات زیست محیطی دامن زده است.
,شعبانپور با تاکید بر اینکه پسماند سراوان قدمت 50 ساله دارد و به یک معضل ناعلاج تبدیل شده است، خاطر نشان کرد: اعتباری که دولت برای سراوان تخصیص داده است جوابگوی این طرح نیست و به 400 میلیارد اعتبار برای ساماندهی آب و فاضلاب شهری نیاز داریم.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه