logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیر عامل آب و فاضلاب کشور در بروجن:

راه اندازی تصفیه خانه شهر فرادنبه با مشارکت مردمی/ تصفیه خانه بروجن ارتقاء می یابد

راه اندازی تصفیه خانه شهر فرادنبه با مشارکت مردمی/ تصفیه خانه بروجن ارتقاء می یابد
مدیر عامل آب و فاضلاب کشور گفت: در خصوص تصفیه خانه فاضلاب شهر فرادنبه قرار بر این شد که با مشارکت مردمی و همکاری اعضاء شورای شهر همزمان با تکمیل شبکه فاضلاب نسبت به راه اندازی تصفیه خانه اقدام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، جمعی از نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس به همراه مدیر عامل آب و فاضلاب کشور جهت بازدید از پروژه های آب و فاضلاب بروجن به این شهرستان سفر کردند.

حمیدرضا جانباز مدیر عامل آب و فاضلاب کشور در گفتگو با کلار ضمن بیان این که در  استان چهارمحال وبختیاری پروژه های بسیار خوبی برای جمع آوری و تصفیه فاضلاب طراحی شده، اظهار داشت: در این سفر از شهر های بروجن، بلداجی، فرادنبه و گندمان بازدید شد.

جانباز با اشاره به این که برنامه هایی را جهت تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب شهر های فرادنبه و بلداجی در نظر داریم، افزود: تصفیه خانه بلداجی بر اساس مکانیسم خرید تضمینی پساب و قرارداد های بیوتی از محل سرمایه گزاری های بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

وی گفت: در خصوص تصفیه خانه فاضلاب شهر فرادنبه قرار بر این شد که با مشارکت مردمی و همکاری اعضاء شورای شهر همزمان با تکمیل شبکه فاضلاب نسبت به راه اندازی تصفیه خانه اقدام شود.

جانباز در ادامه با اشاره به مشکل تامین آب بروجن، افزود: مقرر شد علاوه بر عملیاتی نمودن طرح انتقال آب بن -بروجن سایر روش های تامین آب از جمله حفر و تجهیز تعدادی از چاه ها در دستور کار وزارت نیرو قرار بگیرد.

مدیر عامل آب و فاضلاب کشور در ادامه با اشاره به تصفیه خانه بروجن گفت: این تصفیه خانه که قدیمی و جزء اولین تصفیه خانه های اجرایی در کشور است ارتقا می یابد.

وی با بیان این که گروهی در آینده نزدیک در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به بروجن خواهند آمد، افزود: اعتبارات لازم جهت ارتقاء تصفیه خانه بروجن را در دستور کار قرار خواهیم داد و در یک بازه زمانی یک ساله این مشکل را حل خواهیم کرد.

جانباز ادامه داد: در خصوص تصفیه خانه فاضلاب شهر گندمان با توجه به مساعدتی که اعضای شورای اسلامی شهر انجام دادند مقرر شد این تصفیه خانه سرعت بگیرد.

وی با بیان این که تالاب گندمان جزء ذخایر زیست محیطی منطقه است و نیاز به حفاظت کیفی دارد، گفت: تعدادی از روستاهایی که در اطراف تالاب قرار دارند به تصفیه خانه متصل میشوند.

انتهای پیام/ف

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه