تهیه کننده برنامه شهر یاکریم در گفتگو با قم فردا خبر داد:
شاید سال آینده برنامه "شهر یاکریم" تولید نشود
تهیه برنامه کننده برنامه یاکریم با اشاره به عدمحمایتهای مناسب از این برنامه گفت: شاید سال آینده برنامه "شهر یاکریم" تولید نشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناعلی فرحناک در گفتگو با خبرنگار سایت قم فردا، یکی از دلایل جذب مخاطبین توسط این برنامه را زمان مناسب پخش و ویژگیهای خاص ماه مبارک رمضان ذکر کرد و افزود: با توجه به ویژگیهای بالا و مهمان محور بودن برنامه، شهر یا کریم توانسته در چند سال گذشته با تنوعپذیری و جذابیت مهمانها مخاطبین حداکثری خود هم در داخل و هم در خارج از استان را جذب کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت قم فردا،, قم فردا،,وی اولین مشکل برای ساخت برنامههای پرمخاطب در سیمای استان را کمبود منابع مالی دانست و اظهار داشت: برنامه تلویزیونی برای اینکه بخواهد پیشرفت کند و دیده شود باید توان مناسب مالی داشته باشد و متأسفانه مدیری که بخواهد ریسک کند و برنامهای بسازد که جذب مخاطب و اسپانسر کند در سیمای استانی وجود نداشته و یا نخواسته انجام دهد.
,فرحناک در ادامه به عدم انگیزه برای ساخت این برنامه در سال آینده اشاره کرد و گفت: اخیراً در صداوسیما بحث حقالزحمه تهیهکنندگان مطرحشده است و مرکز تهران اعلام کرده چون این برنامه موظفی شماست و هزینه آن کاملاً مشخص است و اگر بنده بهجای ساخت برنامهای که در طول یک سال کامل درگیر آن هستم یک برنامه خیلی معمولی بسازم برای مدیران سازمان فرقی ندارد.
,این تهیهکننده سیمای استانی قم تصریح کرد: در سال گذشته و در ارزیابی صداوسیما برنامه "شهر یاکریم" در کل مراکز کشور توانست با کسب بالاترین امتیاز رتبه اول و بهترین برنامه مراکز استانی انتخاب شود.
]
ارسال دیدگاه