اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیانیه دانشجویان دانشگاه های فومن پس از اظهارات فرماندار

انتظار داریم که فضای نقادی و آزاد فکری دانشجویی توسط حضرت عالی تضمین شود

انتظار داریم که فضای نقادی و آزاد فکری دانشجویی توسط حضرت عالی تضمین شود
طرح ولایت در تابستان هرسال به میزبانی یکی از دانشگاه ها برگزار می کند و این دوره در تمام کشور به مدت بیش از ۲۰ سال و قبل از شروع جریانات سال ۱۳۷۶ در حال انجام است، بنابر این شان طرح ولایت دور از رقابت های سیاسی و حزبی می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از پیک دانشجو  سیج دانشجویی دانشگاه های فومن در خصوص وقایع اخیر این شهرستان بیانیه ای صادر کرد که به شرح زیر می باشد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  ,

زمانی که دوسال پیش دکتر حسن روحانی با شعار تدبیر و امید رئیس جمهور یازدهم ایران اسلامی نام گرفت ، جنبش دانشجویی و دلسوزان دانشگاهی به این شعار دلبسته و انتظار داشتند که مسئولین دولت و آموزش عالی بتوانند از دانشجویان در برابر بدخواهان و کج اندیشان که همواره از دانشجو و دانشگاه در راستای پیشبرد اهداف جناحی و حزبی خود بره جسته اند ، دفاع نماید. و این حقی است که دانشجو همواره از متولیان امر مطالبه نموده است و اینک جامعه دانشجویی شهرستان فومن مطالبه خود را از فرماندار محترم این شهرستان مطرح می نماید.

,

سازمان بسیج دانشجویی در راستای اهداف انقلاب اسلامی، تربیت نیروی طراز انقلاب اسلامی و تعلیم مبانی اندیشه اسلامی و با همکاری موسسه آموزشی و پژوهشی حضرت امام خمینی (ره) از دهه ۷۰ شمسی دوره ای تحت عنوان طرح ولایت در تابستان هرسال به میزبانی یکی از دانشگاه ها برگزار می کند و این دوره در تمام کشور به مدت بیش از ۲۰ سال و قبل از شروع جریانات سال ۱۳۷۶ در حال انجام است، بنابر این شان طرح ولایت دور از رقابت های سیاسی و حزبی می باشد. بر این اساس طرح ولایت( دوره برادران) بسیج دانشجویی استان گیلان امسال با درایت ریاست محترم دانشکده پردیس فنی فومن به میزبانی این دانشکده از ۵ الی ۱۲ مرداد برگزار گردید که به اذعان بسیاری از بزرگان استان و شهرستان فومن ، مایه برکات زیاد و پر ثمری بوده است که حضور هر روزه امام جمعه محترم شهرستان فومن، خانواده های شهدا، سردار جلائی(رئیس محترم بسیج استاتید استان گیلان)، جناب سرهنگ بایرامی(معاون محترم هماهنگ کننده سپاه قدس گیلان) بسیاری از شخصیت های مهم و انقلابی مؤید این طرح می باشد اما عده ای معلوم الحال که مایل اند از هر ماجرایی در راستای اشتهارخود و هوچی گری استفاده کنند بار دیگر به میدان آمده و با انطباق تخیلات و پیش فرض های ذهنی خود و توهین به سخنران محترم یکی از مباحث این دوره، حضرت حجت الاسلام والمسلیمن سید حمید روحانی که از یاران دیرین حضرت امام (ره) و محققان وزین حوزه تاریخ معاصر و رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی هستند، موجب کدورت شخصیت ها و نهادهای انقلابی در شهرستان فومن و استان شده است.

,

جناب فرماندار، آقای مومنی زاده اکنون که این جمع کثیر دانشجویان نخبه استان گیلان میهمان شهرستان فومن و پردیس فنی فومن هستند انتظار داریم که فضای نقادی و آزاد فکری دانشجویی توسط حضرت عالی تضمین شده و بر اساس دستور صریح رهبر معظم انقلاب ملزومات آزاد اندیشی و نقادی بدون دغدغه امنیتی را برای دانشجویان مهیا سازید و در این راستا فرصت طلبان و جزم اندیشان و جمود فکران را که هر نقدی را در راستای منافع شخصی خود تعبیر می کنند از پیرامون حوزه تصمیم گیری فرمانداری فومن دور سازید که مبادا فریاد های مریض”وا اسلاما”و “وا دولتا” و “وافومنا”ی آنان موجب کدورت دانشجویان و اندیشمندان استانی از مسئولین شهرستان فومن، و دلسرد شدن رؤسای دانشگاه ها و دانشجویان در اثر ایجاد فضای امنیتی احتمالی در آینده شود.

,

ما دانشجویان فومنی از فرماندار محترم و مسئولین شهرستان عالم پرور فومن انتظار داریم که با حمایت متعهدانه خود از جامعه دانشجویی و دانشگاهی این خطه، زمینه تعالی و رشد علم، پژوهش و بصیرت را فراهم آورده و از ورود نااهلان بدبین به عرصه اعتدال و تدبیر جلوگیری نمایید.

,

والسلام

,

انتهای پیام /ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه