اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پیش‌بینی قیمت مسکن در مرداد و شهریور

پیش‌بینی قیمت مسکن در مرداد و شهریور
بعد از ارزان شدن قیمت مسکن و کاهش میزان معاملات در تیر ماه امسال، آیا در دو ماه باقی‌مانده تابستان باز هم تغییری در قیمت مسکن ایجاد می‌شود؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، طبق آماری که اخیرا بانک مرکزی اعلام کرده، قیمت مسکن در تیرماه سال 1394 در مقایسه با تیرماه سال 1393 کاهش یافته است. همچنین میزان معاملات مسکن در تیر ماه کاهش یافته، اما در دو ماه باقی‌مانده از تابستان سال 1394، چه تغییری در قیمت مسکن ایجاد می‌شود؟ برخی از مشاوران املاک نظرات خود را در این باره بیان کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


یکی از مشاوران در این مورد گفت: بازار مسکن به بازاری تبدیل شده که نمی‌توان از قیمت در یک روز آینده صحبت کرد، زیرا در این مملکت، قیمت هر چیزی که بالا می‌رود بر روی قیمت مسکن نیز تاثیر می‌گذارد و من با 27 سال سابقه در این کار، هنوز نمی‌توانم به طور دقیق بگویم که قیمت‌ها چه تغییری می‌کند، اما نظر شخصی من با توجه به شرایط فعلی این است که تا آخر تابستان نیز قیمت مسکن هیچ تغییری نمی‌کند.

او در ادامه بیان کرد: طبق آمار بانک مرکزی، قیمت مسکن در تیر ماه پایین آمده است، البته از نظر من قیمت پایین نیامده و تنها افراد برای فروش ملک خود میزان توقع را پایین آورده و خانه خود را با قیمت مناسب‌تری می‌فروشند.

یکی‌دیگر از مشاورهای املاک در این مورد گفت: از نظر من بازار مسکن دچار رانت شده و هیچ‌گاه نمی‌توان برای قیمت‌های آن پیش‌بینی کرد.

یکی دیگر از فعالان بازار مسکن بیان کرد: قیمت مسکن در تیرماه کاهش نیافته است، بلکه افرادی که به صورت فوری به پول احتیاج دارند، مجبور هستند ملک‌شان را زیر قیمت بفروشند، اما بسیاری دیگر نیز که نیاز فوری به پول ندارند ملک‌شان را با همان قیمت قبلی می‌فروشند. به گزارش اقتصاد نیوز، او در ادامه نیز گفت: نظر شخصی من این است که قیمت‌ها نه‌تنها تا آخر تابستان،‌ بلکه تا آخر سال نیز تغییر نمی‌کند و مذاکرات هم تغییری در قیمت مسکن ایجاد نمی‌کند و تنها می‌تواند این بازار را از رکود خارج کند.

مشاور املاک دیگری بازار مسکن را بازاری غیرقابل پیش‌بینی دانست و بیان کرد: نمی‌توان حتی برای یک روز دیگر این بازار پیش‌بینی کرد چه برسد به دو ماه دیگر.

یکی دیگر از فعالان بازار گفت: با توجه به اینکه بازار مسکن راکد است، بنابراین فروشندگان واقعی مجبور هستند که ملک‌شان را زیر قیمت بفروشند،‌ بنابراین بسیاری از افرادی که به پول احتیاج دارند مجبور هستند برای فروش ملک خود آن را با قیمتی بسیار ارزان‌تر از قیمت واقعی برای فروش بگذارند و از نظر من به همین ترتیب تا آخر تابستان نیز قیمت‌ها پایین می‌آید.

بسیاری دیگر از مشاوران املاک نظر خود را در مورد قیمت مسکن تا آخر تابستان بیان کردند که برخی عقیده داشتند قیمت‌ها هیچ تغییری نمی‌کند و برخی بازار مسکن را بازاری غیرقابل پیش‌بینی دانستند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه