به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، سردار لکزایی از یاران و همرزمان شهید مهدی زین الدین به عنوام میهمان ویژه پنجمین دوره جشنواره مالک اشتر گفت: اشراف به معنی از بلندی به پایین نگریستن است و در این حالت دید بسیار وسیع تر و گسترده تر خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی اضافه کرد: اشراف به دو نوع اشراف تخصصی و اشراف فردی می باشد؛ در اشراف کاری احاطه کامل بر امر موجب انتخاب مسیر درست است، لازمه برنامه ریزی اشراف است، لازمه ی هدایت اشراف است و لازمه کنترل و نظارت نیز اشراف است و وجه تمایز انسان با سایر موجودات نیز اشراف است.
,وی بیان داشت: در واقع اهمیت اشراف بر امور ایجاب می کند از دو نعمت بزرگ خداوند یعنی "علمه البیان" و "قلم" به نحو احسن استفاده شود که اگر خداوند این دو نعمت را به انسان عطا نمی کرد نمی توانست به طور دائم از گذشته عبرت بگیرد و تمدن ساز باشد؛ درست مثل حیوانات که به دلیل عدم ادراک هرگز نمی توانند تمدن ساز باشند و همواره به رسم پدران خود عمل می کنند و همیشه از صفر شروع می کنند.
,لک زایی افزود: اشراف بر زیرمجموعه جزء واجباتی است که باید خصوصیاتی مثل صحیح بودن، جامع بودن، متقن بودن، کامل و مانع بودن و غیره داشته باشد.
,وی خاطرنشان کرد: نوع دیگر اشراف، اشراف فردی می باشد و این بدین معنی است که در درون انسان موانعی وجود دارد که مانع گام برداشتن او در مسیر صحیح می باشد و انسان باید بر این موانع اشراف داشته باشد تا بتواند در مسیر کمال پیش برود.
,وی اذعان داشت: اشراف به خود به معنی معرفت نفس می باشد که بهترین معارف است.
,هم رزم شهید زین الدین با تاکید بر ضرورت آمادگی هنگام مواجهه با مکر دشمنان گفت: نکته مهمتر محتوای اشراف است که باید مملو از حفظ آمادگی ها و ارتقای آن باشد؛ زیرا آمادگی بازدارندگی ایجاد می کند که هم کم هزینه و سهل الوصول است و هم پرفایده و با وجود بازدارندگی چنانچه دشمن خطاکار دست به اقدامی کرد، می توانیم پاسخش را بدهیم.
,وی خاطرنشان کرد: دشمن همواره گزینه های روی میزش را به رخ ما می کشد اما هرگز نتوانسته و نمی تواند آن را عملی کند؛ چون ما دارای چنان آمادگی و بازدارندگی هستیم که هرگز جرأت اقدامی را به خود نمی دهد.
,دشمن قدرت موشکی ما را برای خود تهدید می داند
,وی گفت: دشمن قدرت موشکی ما را برای خود تهدید می داند و رهبر نیز مدام بر این موضوع اشاره می کند و دشمن خوب می داند شعار رهبر ما در این مورد روانی نیست بلکه کاملا واقعی است.
,لکزایی ادامه داد: بدنه ی مردمی از دیگر مولفه هایی است که به توان حرفه ای جرأت داده و بنیه رزمی را توسعه پذیر می کند، بدنه ی مردمی است.
,سپاه عاشورا اگر با واقعه ای روبرو شود قطعا توان پاسخ گویی دارد
,وی خاطرنشان کرد: توان مردمی بر خلاف توان حرفه ای، نامحدود و توسعه پذیر است و یکی از یگان های مردمی همین لشگر 31 عاشوراست که با بازدارندگی که دارد، اگر با واقعه ای روبرو شود قطعا توان پاسخ گویی دارد.
,وی در آخر گفت: هنگام هجوم داعش به عراق مردم داوطلب به مبارزه شدند چون ناموس و جان و هویت خود را در خطر دیدند و قطعا در این حالت مردم ساکت نمی نشینند؛ با این حال دولت عراق آمادگی و ظرف بکارگیری نیروهای مردمی را نداشت و این موجب شد نتواند از این ظرفیت استفاده کند و لذا داعش موفقیت هایی را در عراق به دست آورد مردم هم نارضی برگشتند.
,سرهنگ حصاری رئیس پنجمین دوره جشنواره مالک اشتر ضمن قرائت پیام ریاست اشراف سپاه پاسداران و بیان اهداف جشنواره گفت: این دوره از جشنواره با مشارکت حوزه های مختلف فرماندهی با جلوه و شکوه خاص برگزار می شود و تفاوت عمده آن نسبت به سال های گذشته افزایش تعداد رده های تشویق شونده از 50 رده به 172 رده می باشد.
,وی افزود: البته ما هرگز از اشخاص تجلیل نمی کنیم بلکه از هر فرد به نمایندگی از رده ی مربوزه تجلیل و تقدیر می شود و بر اساس جمع بندی ها صورت گرفته رده های موفق تر معرفی می شوند.
,وی در آخر گفت: البته بررسی هر رده توسط رده ی بالاتر از آن صورت می گیرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه