بنگر باز هم روی نیمکت ذخیره ها؟

بنگر باز هم روی نیمکت ذخیره ها؟
بازگشت اومانیا به ترکیب پرسپولیس احتمالا بنگر را روی نیمکت ذخیره ها می نشاند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دو اشتباه مرگ بار در نخستین بازی پرسپولیس در لیگ برتر کافی بود تا برانکو ایوانکوویچ در بازی با استقلال خوزستان این بازیکن را روی نیمکت بنشاند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

او تصمیم گرفت تا زوج ماریچ و نور محمدی را به کار گیرد،زوجی که چندان قابل اعتماد نبودند و در بازی بااستقلال توانایی های خودشان را نشان دادند.

,

با همه این اوصاف این احتمال وجود دارد که محسن بنگر در بازی با سپاهان هم روی نیمکت ذخیره ها دوخته شود.هفته قبل مایکل اومانیا با توجه به اینکه دیر به تمرینات پرسپولیس اضافه شده بود فرصت بازی کردن پیدا نکرد و احتمالا زوج او و ماریچ ارکان اصلی دفاعی سرخپوشان در بازی با سپاهان را تشکیل می دهند.

,

این اتفاق برای بنگر چندان خوشایند نیست و او باید تمام تلاش خودش را بکند تا بتواند یک بار دیگر خودش را به برانکو ثابت کند.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه