اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس سازمان چای خبر داد؛

بخشی از مطالبات چایکاران پرداخت شد

بخشی از مطالبات چایکاران پرداخت شد
بخشی از مطالبات چایکاران استان های گیلان و مازندران به حساب کشاورزان چایکار واریز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «لاهیجان» رییس سازمان چای کشور از پرداخت ۳۸۰ میلیارد ریال از مطالبات چایکاران بابت خرید تضمینی برگ سبز چای خبر داد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,

روزبهان گفت: ازساعتی پیش که پرداخت مطالبات آغاز شده تاکنون۱۲۵ میلیارد ریال از مطالبات چایکاران گیلان ومازندران به حسابشان واریز شده و مابقی آن که ۱۷۰میلیارد ریال است در روزهای آینده به حساب چایکاران واریز می شود .
وی گفت : تاکنون هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال برگ سبز چای از چایکاران شمال کشور خریداری شده که با پرداخت ۳۸۰ میلیارد ریال در این مرحله / ۸۶۰ میلیارد ریال از این مبلغ یعنی ۸۵ درصد بهای برگ سبزچای به حساب چایکاران واریزخواهد شد .
روزبهان گفت : پرداخت این مطالبات با تلاش های سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان چای کشور انجام شده است .

, روزبهان گفت: ازساعتی پیش که پرداخت مطالبات آغاز شده تاکنون۱۲۵ میلیارد ریال از مطالبات چایکاران گیلان ومازندران به حسابشان واریز شده و مابقی آن که ۱۷۰میلیارد ریال است در روزهای آینده به حساب چایکاران واریز می شود .
وی گفت : تاکنون هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال برگ سبز چای از چایکاران شمال کشور خریداری شده که با پرداخت ۳۸۰ میلیارد ریال در این مرحله / ۸۶۰ میلیارد ریال از این مبلغ یعنی ۸۵ درصد بهای برگ سبزچای به حساب چایکاران واریزخواهد شد .
روزبهان گفت : پرداخت این مطالبات با تلاش های سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان چای کشور انجام شده است .
,
,
,

انتها پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه