فرماندار شیروان:

روستای کوسه شیروان مقام اول کشور در تشکیل صندوقهای خرد را دارد

روستای کوسه شیروان مقام اول کشور در تشکیل صندوقهای خرد را دارد
عباس علی صفایی گفت: مردم خوب روستای کوسه حرکت به سوی بانکداری اسلامی را با جدیت زیادی دنبال می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان، "عباس علی صفایی" فرماندار شهرستان شیروان ضمن خیر مقدم به دکتر واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به شهرستان شیروان گفت: شهرستان شیروان با پایتخت کشور ترکمنستان حدود 60 کیلومتر فاصله دارد ولی از این همسایگی از جهت ارتباطات روز بی نصیب هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,

وی افزود: پوشش ارتباطات تلفن همراه در منطقه اکو توریستی گلیل و منطقه مرزی ترکمنستان وجود ندارد و امیدواریم در این سفر برنامه ای برای این منطقه اندیشیده شود.

,

فرماندار شیروان تعداد ایستگاههای پوشش اینترنت 3g را اندک برشمورد و افزود: بالا بردن سرعت اینترنت که نیاز روز جوانان، دانشجویان و تحصیل کردگان این شهرستان است نیاز آنان را رفع نمی کند.

,

صفایی گفت: نیاز به رونق بانکداری اسلامی در کشور هستیم تا در زمینه اقتصاد مقاومتی از کشاورزان، باغداران و دامداران منطقه حمایت کنیم.

,

فرماندار شیروان افزود: تنها شهرستان شیروان است که هیچ روستای متروکی ندارد و امیدواریم خدمات پست بانک در روستاهای دیگر نیز فعال گردد.

,

وی گفت: فرهنگ سازی برای نحوه استفاده مفید از شبکه های اجتماعی نیز از نیاز روز افزون برای جوانان جامعه است.

,

در ادامه حجت الاسلام کوثری نیز در این مراسم با اشاره به ارتباطات مشکل و طاقت فرسا گفت: به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران ارتباطات نقش مهمی در توسعه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دفاعی کشور دراد.

,

امام جمعه شیروان گفت: علی رغم اینکه این شبکه های اجتماعی محسناتی دارند، دشمنان سعی می کنند که مضرات را به جامعه تحمیل کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه