وزیرصنعت:سفارشی برای وارداتشکر نداریم
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه از ابتدای سال 93 هیچ ثبت سفارشی برای واردات شکر نداشته ایم، گفت: کاهش قیمت شکر به دلیل افت قیمت جهانی آن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمدرضا نعمت زاده در پاسخ به سوالی مبنی بر افزایش واردات شکر بیش از نیاز کشور، اظهارداشت: از ابتدای سال 93 هیچ ثبت سفارشی برای واردات شکر نداشته ایم و ازموجودی های سال های گذشته استفاده می کنیم، که در حال تمام شدن است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,کاهش قیمت جهانی شکر
,به گزارش خانه ملت عضو کابینه دولت یازدهم در ادامه در پاسخ به این سوال که واردات بیش از نیاز تولید داخل را به خطر می اندازد، برنامه برای مدیریت آن چیست، افزود: مشکل عمده، افت قیمت های جهانی شکر است که دنیا با کاهش شدید قیمت روبه رو بوده است و ما در این زمینه مشکلی نداریم.
,وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر استفاده از قطعات بی کیفیت چینی که مشابه آن با کیفیت بهتردر داخل تولید می شود، تصریح کرد: پاسخ این سوال را باید از خودروسازها پرسید، اقتصاد اگر آسان بود همه اقتصاددان می شدند!.
,انتهای پیام/بخ
]
ارسال دیدگاه