به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا احمد جباری, عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی هرمز با اشاره به مشکل آبرسانی به روستای بندرمقام گفت:طرح آبرسانی به روستای بندر مقام بیش از پنج سال است که در دست اجرا است که تا کنون اقدام قابل قبولی در انتقال آب صورت نگرفته است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز ,,
نماینده مردم غرب هرمزگان افزود: براساس برنامه مقرر شد که عملیات آبرسانی به بندر مقام در خرداد سال 94 به اتمام برسد و اکنون که مرداد را پشت سر گذاشته ایم هنوز به اتمام نرسیده است.
,,
وی با بیان اینکه عملکرد مدیران اجرایی در آبرسانی به بندرمقام نشان از ضعف و ناتوانی مدیریتی آب و فاضلاب روستایی دارد، اظهار کرد: هنوز عملیات آبرسانی به اتمام نرسیده لوله های به کار رفته در این طرح فرسوده و دچار شکستگی شدند که ناشی از نامرغوب بودن لوله های به کار رفته دارد.
,,
جباری تاکید کرد: کمبود اعتبار و کمبود منابع تنها بهانه ای برای کم کاری مدیران است که قابل پذیرش نیست .
,,
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره وضعیت آبرسانی به دهستان گرزان در بندرخمیر تصریح کرد:عملیات آبرسانی به این روستا کمتر از 20 کیلومتر مسافت دارد و به خاطر موقعیت منطقه نیاز به امکانات خاصی برای اجرای عملیات آبرسانی ندارد اما در این روستا نیزاعمال مدیریت نشده و مردم گرزان از نعمت آب محروم هستند.
,,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه