گزارش ویژه از تخریب اراضی کشاورزان
اعتراض بی مورد کشاورزان از طرح تفکیک اراضی ملی/تجاوز کشاورزان به حریم اراضی ملی+ تصاویر
تفکیک زمین های مستثنیات کشاورزی از ملی شهر سامان با حضور دادستان شهر سامان، رئیس منابع طبیعی ،جهاد کشاورزی و نمایندگان کشاورزان شهر سامان صورت گرفت .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به گزارش خبرنگار سامان ما، تفکیک زمین های مستثنیات کشاورزی از ملی شهر سامان با حضور دادستان شهر سامان، رئیس منابع طبیعی ،جهاد کشاورزی و نمایندگان کشاورزان شهر سامان صورت گرفت .
تفکیک اراضی مستثنیات از ملی در جنوب شهر سامان ورودی شهر به صورتی بود که محصولاتی از قبیل درخت هلو، گردو، انگو و لوبیا و ... تخریب شدند و این امر نارضایتی کشاورزان را به همراه داشت که کشاورزان ناراحت از این موضوع بودند و به مسئولین عنوان می کردند که حداقل فرصت برداشت محصول را به کشاورزان می دادید و بعد این اقدام را انجام می گرفت .
دادستان شهرستان سامان نیز عنوان کرد ه قانون باید اجرا می شد.
بعضی از کشاورزان ادعا می کردند که اصلا زمین ها متعلق به خودشان است و برای این صحبت نیز سند و مدرک دارند و این یک مزرعه شخصی است و کسی حق ورود به مزرعه و باغات نداشته چرا که ورودی باغ بسته است.
فرماندار شهرستان سامان در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه پیرو مصوبات جلسات استانی و شهرستان و پیگیری مردمی مردم شهرستان سامان در راستای تفکیک زمین های مستثنیات کشاورزان از ملی با حضور دادستان، رئیس منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، نماینده کشاورزان شهر سامان و بر اساس نقشه هاس utmو توسط کارشناسان مربوطه صورت گرفته است، اظهار داشت: مقرر شد زمین های متصرفی از طرق هیات امناء کشاورزان از طریق مراجع قضایی پیگیری و نسبت به عدوت زمین های مستثنیات اقدام شود.
سعید صالحی افزود: زمین های که تفکیک شده است در ورودی شهر سامان در جنوب شهر بوده است.
انتهای پیام/ف
,
,
,
,
,
,
,
, سامان ما,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه