اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

قلعه‌نویی: شاید بیک‌زاده دو هفته نباشد

قلعه‌نویی: شاید بیک‌زاده دو هفته نباشد
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: بیک‌زاده مصدوم شده و شاید دو هفته او را در اختیار نداشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناامیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین استقلال در مورد دیدار با صبای قم در هفته نوزدهم لیگ برتر گفت: صبا تیم بسیار خوب و با برنامه‌ای است و من با نتایجش کاری ندارم اما فوتبال را با برنامه بازی می‌کند. ما باید در قم بازی کنیم و مسابقه سختی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی در مورد غیبت برخی بازیکنان استقلال در تمرین گفت: نگویید غیبت این بازیکنان، چون آنها با هماهنگی در تمرین حضور ندارند. برخی در کلینیک هستند و برخی در تمرین بدنسازی و همه چیز برنامه‌ریزی شده است. فقط ساموئل به خاطر مشکل مالی حضور ندارد و بقیه در کنار تیم هستند.

,

قلعه‌نویی در مورد مشکلات مالی باشگاه گفت:‌مسئولیت من در حیطه مستطیل سبز است. شرایط مالی هم همین است. نمی‌توانیم بگوییم تمرین نمی‌کنیم. به خاطر مردم باید بمانیم و نباید کنار بکشیم. بازیکنان هم هر چه در توان دارند انجام می‌دهند. ما در شرایط سختی قرار داریم. البته این شرایط سخت برای قلعه‌نویی است. هر وقت قلعه‌نویی نباشد پول هست و وقتی قلعه‌نویی است،‌پول نیست. هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه هم تلاش خود را می‌کنند. البته مدتی وزارت ورزش وزیر نداشت و اکنون که وزیر آمده دغدعه‌های دیگری هست اما ما هفته به هفته بهتر می‌شویم.

,

سرمربی استقلال در مورد مصدومان و محرومان تیمش گفت: محمد قاضی محروم است و هاشم بیک‌زاده هم شاید دو هفته نباشد. امشب وضعیتش مشخص می‌شود. ظاهرا او دوباره مصدوم شده است.

,

وی در مورد احتمال جدایی پژمان منتظری از استقلال گفت: با پژمان منتظری جلسه داشتیم و قرار است یک صحبتی هم با فتح‌الله‌زاده بکند و در کنار تیم بماند. پژمان منتظری پولی از استقلال نگرفته است.

,

قلغه‌نویی در مورد شناختش از مرفاوی سرمربی صبا گفت: همه همدیگر را می‌شناسیم اما آنچه مهم است اتفاقات داخل زمین است.

,

سرمربی استقلال در مورد وضعیت تیم ملی و صحبت‌های کی‌روش گفت: فقط در مورد استقلال صحبت می‌کنم.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه