بلایی که به جان درختان افتاد؛

وارونگی معیار زیباشناختی شهرداری روانسر/ قطع شدن درختان برای زیباسازی + تصاویر

وارونگی معیار زیباشناختی شهرداری روانسر/ قطع شدن درختان برای زیباسازی + تصاویر
تلاش در جهت زیبایی یک شهر کاری ستودنی است اما در شهرستان روانسر این عملکرد به نوعی عجیب صورت می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از سراب روانسر، اهمیت حفظ درخت و کاشت یک نهال به حدی است که رسول مکرم اسلام در این خصوص می فرمایند: هر وقت عمر جهان به آخر رسیده، هرگاه قیامت بخواهد قیام کند و عالم بخواهد منقرض شود و در دست یکی از شما نهال درختی باشد چنانچه بقدر کاشتن آن فرصت باشد، باید آن را بکارد و از فرصت باقیمانده استفاده نماید و بسیاری روایات و احادیث دیگر در بحث درخت و درختکاری وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب روانسر,

 

,

این نشان از اهمیت درخت و حفظ آن دارد اما متاسفانه در شهرستان روانسر شاهد هستیم که شهرداری در فصلی که درختان زنده هستند اقدام به قطع درختان کهن سالی می کند که بیش از دو دهه عمر داشته اند.

,

 

,

شهرداری شهرستان روانسر به بهانه زیبا سازی شهر، زیبایی های چندین و چند ساله ای را که درختان به نگین سر سبز اورامانات داده بودند از بین برده و آن ها را در دوران سرسبزیشان به سمت پاییزی مرگبار سوق می دهد.

,

 

,

این نهاد کمترین کاری که در این زمینه می توانست انجام دهد این بود که قطع درختان را به فصل پاییز و یا زمستان موکول می کرد تا اینگونه درختان سر سبز شهر بازیچه دست سنگ و سیمان نشوند.

,

 

,

باید سال‌ها بگذرد که درخت‌های قطع شده، کاشته و قطور شوند

, باید سال‌ها بگذرد که درخت‌های قطع شده، کاشته و قطور شوند,

 

,

متاسفانه در طی سال های گذشته شاهد بوده ایم که بسیاری از درختان قطع شده اند و یا هرس اغراق گونه آنها به نوعی رشد دوباره را از درختان گرفته است اما اینبار به بهانه  زیبا سازی و تعریض پیاده رو بسیاری از درختان یا از ریشه کنده شده اند و یا شاخه های آنها در برخورد با بیل مکانیکی شکسته شده است.

,

 

,

باید سال‌ها صبر کنیم و چندین سال بگذرد که درخت‌های جدید به اندازه درخت‌های قطع شده، مجددا کاشته و قطور شوند.  آن هم اگر کاشته و قطور شوند.

,

 

,

با توجه به آلودگی ها و وجود ریزگردهای که چندین سال است دامن گیر منطقه اورامانات شده است متاسفانه شهرداری شهرستان با این گونه اقدامات و قطع درختان گامی در جهت تشدید این امر بر می دارد.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/پ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه