logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گزارشی از ورود بیماری هزار چهره به کشور؛

آژیر قرمز تب مالت به صدا درآمد/ هشدار وزارت بهداشت به مردم

آژیر قرمز تب مالت به صدا درآمد/ هشدار وزارت بهداشت به مردم
هنوز تبعات بیماری آنفلوآنزای مرغی و تب کنگو در کشور فروکش نکرده که تب مالت به دلیل کمبود واکسن و عدم واکسیناسیون به سراغ مردم آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر هامون، بیماری تب مالت در روزهای اخیر، آژیر خطر و قرمز را در کشور به صدا درآورده است و نگرانی مردم را افزایش داده است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با درخواست از مردم برای عدم استفاده از لبنیات غیراستاندارد، گفت: مردم باید توصیه‌های وزارت بهداشت را جدی گرفته و از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه و فله‌ای خودداری کنند.

حسین‌علی شهریاری در گفت وگو با یکی از رسانه ها، ضمن هشدار نسبت به شیوع تب مالت در کشور، افزود: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکنون چندین نشست را با مسئولان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت برگزار کرده و نگرانی شیوع تب مالت در کشور را مورد پیگیری قرار داده است.

 
کمبود واکسن و عدم واکسیناسیون به موقع دام از دلایل افزایش تب مالت

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تاکنون وعده‌های زیادی برای رفع بیماری تب مالت از سوی مسئولان مربوطه داده شده است، ادامه داد: این بیماری به علت‌های مختلف از جمله کمبود واکسن مناسب برای دام، عدم واکسیناسیون به موقع دام و عدم نظارت‌ها به دلیل کمبود نیروی انسانی بروز پیدا کرده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: متاسفانه دامداران در معرض ابتلا به این بیماری هستند چراکه این بیماری مشترک بین انسان و دام است و باید این معضل، دغدغه‌ مشترک مسئولان وزارت بهداشت و  سازمان دامپزشکی محسوب شود تا اقدامات جدی‌تری در این زمینه انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با جدیت شیوع تب مالت در کشور را پیگیری می‌کند، یادآور شد: واقعیت آن است که تب مالت به این زودی‌ها از بین نمی‌رود چراکه بیماران آن همچنان با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند لذا مجلس به دنبال آن است تا سازمان دامپزشکی واکسن مربوطه را به تعداد کافی و به موقع برای دام‌ها استفاده کند تا بتوان از افزایش بیماران آن جلوگیری کرد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: این بیماری درحال حاضر در کشور هشدار دهنده است و مردم باید توصیه‌های وزارت بهداشت را جدی گرفته و از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه و فله‌ای خودداری کنند چراکه هیچ تضمینی برای عدم ابتلا به این بیماری وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
, کمبود واکسن و عدم واکسیناسیون به موقع دام از دلایل افزایش تب مالت,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه