کنایه به حسین هدایتی/بلیط می خرند،چون اهداف دیگری دارند

کنایه به حسین هدایتی/بلیط می خرند،چون اهداف دیگری دارند
دیدار ستارگان فوتبال جهان با ستارگان ایران که به نفع بیماران ام.‌اس برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،گرچه در حاشیه‌های برگزاری این دیدار کاستی‌ها و انتقادهایی نیز وجود داشت اما در کل بازتاب‌های مثبت و خوبی در بین مردم و رسانه‌های داخلی و خارجی مشاهده شد، حسین یاریار، مدیرعامل باشگاه هنرمندان که برنامه ریز و سازمان دهنده این مسابقه بود در این باره گفت: من از روز اول می‌دانستم برگزاری این مسابقه خیرخواهانه می‌تواند برای کشورمان آبرو بیاورد، بازتاب‌های خوبی که این دیدار در داخل و خارج کشور داشته است خستگی را از تن ما به در کرد و دیگر به سختی‌های برگزاری این دیدار فکر نمی کنم، به این فکر می‌کنم که همگی کنار هم جمع شدیم و هر کس به اندازه توان خود برای این عمل خیرخواهانه زحمت کشید. با این حال کاستی‌هایی در برگزاری این مسابقه داشتیم چون این بار اول مان بود، اما مهم این است که در این قضیه با دلتان آمده باشید و کاری انجام داده باشید و ما آن کار را در حد توان مان انجام دادیم. شعار «ورزش، هنر و انسانیت» را ما مطرح کردیم و این شعار روز به روز بزرگتر می‌شود و ما با وجود تمام محدودیت‌ها تلاش می‌کنیم این شعار را در دنیا جا بیندازیم، به طوری که باعث شده نشریات اسپانیایی روی آن مانور بدهند، بنابراین دستاورد این مسابقه اگر همین یک موضوع باشد ما برنده‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در پاسخ به این سؤال که پیش بینی می‌شد با حضور چنین ستاره‌های بزرگی استادیوم 100 هزار نفری آزادی مملو از جمعیت شود، چرا این پیش بینی محقق نشد، گفت: واقعیت این است که در این سال‌ها به غیر از یکی دو بار استادیوم آزادی پر نشده است و آن هم زمان‌هایی بوده که فردی آمده و بلیت‌های آن مسابقه را خریده است تا مردم مجانی به استادیوم بیایند اما طی یکی دو هفته گذشته که مشخص شد این مسابقه قرار است برگزار شود کسی نیامد بگوید من بلیت‌های این مسابقه را می‌خرم در صورتی که این مسابقه خیرخواهانه و عملی انساندوستانه بود، من حس می‌کنم کسانی که آن بلیت‌ها را می‌خریدند برای خودشان اهدافی داشتند که غیر از آن چیزی بود که ما فکر می‌کردیم، با این حال ستاره‌هایی که دیروز به استادیوم آمدند تحت تأثیر قرار گرفته بودند اما ای کاش صدهزار نفر به استادیوم می‌آمدند، با این حال دست کسانی که به استادیوم آمدند درد نکند و برای این مملکت آبرو خریدند.
یاریار درباره گلایه برخی هنرمندانی که برای بازی نتوانستند وارد زمین شوند، اظهار داشت: باشگاه هنرمندان میزبان این بازی بود و ما از ابتدا هم به بچه‌های هنرمند گفته بودیم که بازی به شما نمی رسد؛ در این دیدار تمام فوتبالیست‌های خوب ما بازی کردند و نتیجه 3 بر صفر شد بالاخره در انتهای این قضیه باید به ایران و مردم هم فکر کرد، انتقاد برخی‌ها هم طبیعی است و جای نگرانی ندارد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا در آینده تداوم برگزاری چنین مسابقاتی را در برنامه دارید یا نه، گفت: بله، اما واقعیت این است که بدون همکاری مسئولان خیلی سخت است، هم اکنون که با شما صحبت می‌کنم به این فکر می‌کنم که آیا بدهی داریم یا نداریم، این بار که کسی به ما کمک نکرد، البته من ناراحت نیستم چون ما با خدا معامله کردیم و در چنین معامله‌ای منیت‌ها معنا پیدا نمی‌کند اما انتظار می‌رود مسئولان در حد یک خسته نباشید قدم پیش بگذارند. با وجود این ما باز هم برای تدارک چنین مسابقاتی تلاش‌مان را خواهیم کرد. یاریار درباره واکنش ستاره‌ها از حضور در ایران و اینکه آیا از میزبانی رضایت داشتند، اظهار کرد: همه از میزبانی راضی بودند و این را می‌شد از مصاحبه‌هایی که انجام دادند فهمید که همگی می‌گفتند ما باز هم به ایران برمی‌گردیم و این بار بهتر برمی‌گردیم، برخلاف شایعات، دلیل حضور نیافتن‌شان هم در مراسم پس از دیدار تنها خستگی بود نه چیز دیگر.

,
,
,

 

,

اایران ورزشی

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه