ساخت اولین سازه بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان سیستان و بلوچستان گفت: با حمایت سازمان بسیج جامعه پزشکی سه دستگاه اتوبوس را به اتاق عمل، آزمایشگاه، رادیولوژی و دندانپزشکی تغییر کاربری داده و یک سامانه متحرک برقی جهت تأمین برق در شرایط بحرانی در نظر گرفته شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی سرگزی در گفتوگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی، درباره اولین سازه بیمارستان صحرایی بسیج جامعه پزشکی اظهار داشت: آغاز مراحل خرید، تغییر کاربری و تجهیز این سازه با عنایت سردار نقدی، ریاست سازمان مستضعفین در سال ۹۰ شروع و با حمایت تامین اعتبار (تغییر کاربری و تجهیزات پزشکی و...) از طرف دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان و به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی آماده بهرهبرداری شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,مسئول بسیج جامعه پزشکی استان سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: در گام نخست اقدامات لازم برای تغییر کاربری سه دستگاه اتوبوس به اتاق عمل، آزمایشگاه، رادیولوژی و دندانپزشکی انجام گرفت.
,سرگزی تصریح کرد: آمادهسازی سامانه متحرک برقی با خودرو ۸ تنی بادسان به ظرفیت KV۸۰ با متعلقات ژنراتور برق، استابلیزر و... جهت تأمین برقسازه در شرایط بحران و حوادث غیرمترقبه انجام گرفت.
,وی افزود: فضای چادر بادی به متراژ ۳۵۰ متر مربع جهت بخشهای بستری مردان و زنان اورژانس و... مهیا شده است، همچنین سه دستگاه آمبولانس تویوتا و کاپرا و سایر تجهیزات پزشکی بیمارستان صحرایی جهت آمادگی در بحرانها و حوادث تهیه شده است.
,سرگزی در ادامه با اشاره به تجهیزات انفرادی گفت: تجهیزات انفرادی به ظرفیت ۵۰۰ نفر از اعضای تیمهای اضطراری بسیج جامعه پزشکی و تجهیزات پزشکی برای ۱۰۰ تیم عمومی برای آمادگی در بحرانها و حوادث غیر مترقبه تدارک دیده شده است.
,وی افزود: تجهیزات پزشکی برای یک تیم تخصصی جهت آمادگی در بحرانها و حوادث غیر مترقبه در نظر گرفته شده است.
,سرگزی خاطرنشان کرد: برای این سازه بیمارستان صحرایی تاکنون ۳۱ میلیارد ریال هزینه شده است که سی میلیارد ریال این مبلغ از طرف سازمان بسیج جامعه پزشکی و مابقی از محل اعتبارات وزارتکشور و وزارت بهداشت تأمین شده است.
,وی درباره تاریخ افتتاح رسمیسازه بیمارستان صحرایی سیستان و بلوچستان گفت: این سازه در اواخر مهر ماه سال جاری در بیمارستان صحرایی آتی سازمان بسیج جامعه پزشکی با حضور مسئولان کشوری بطور رسمی افتتاح خواهد شد.
,انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه