logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تودیع و معارفه:

مدیر جدید شبکه دامپزشکی کامیاران معرفی گردید

مدیر جدید شبکه دامپزشکی کامیاران معرفی گردید
دامداری در شهرستان کامیاران از نظر کشورهای کویت، امارات، قطر و عراق سالم تشخیص داده شده و تاکنون 40 هزار راس انواع دام به این کشورها مستقیما صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ در مراسم تودیع و معارفه مدیر دامپزشکی شهرستان کامیاران که ظهر امروزسه شنبه در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، دکتر "پویا رجبی نیا" به عنوان مدیر شبکه دامپزشکی کامیاران معرفی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, در مراسم تودیع و معارفه مدیر دامپزشکی شهرستان کامیاران که ظهر امروزسه شنبه در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، دکتر "پویا رجبی نیا" به عنوان مدیر شبکه دامپزشکی کامیاران معرفی شد.,

در این مراسم که مدیر کل سازمان دامپزشکی کردستان و جمعی از مسئولین ادارات و نهادهای شهری و همچنین روسای بخش های خصوصی مربوط به دام و طیور حضور داشتند از زحمات دکتر احمدی تقدیر شد.

,

دکتر"اهون احمدی" مدیر تودیع شده در سخنانی به تشریح وضعیت 5 سال گذشته شبکه دامپزشکی شهرستان کامیاران پرداخت و اظهار نمود: در طول سال های گذشته سازمان دامپزشکی در کامیاران خلاصه شده در یک ساختمان، یک رئیس و چند کارمند بود، به هیچ وجه متخصصین دام و طیور، بهداشت وسلامت حضور نداشتند و بخش خصوصی فعالیت آنچنانی نداشت.

,

وی افزود: با زحمات شبانه روزی پرسنل و همراهی دولت و مردم توانستیم این شبکه را به جایی برسانیم که امروزه شاهد کارمندانی با تجربه های خاص، بخش خصوصی فعال و ایجاد شبکه وسیعی از دامپزشکان و درمانگاه های تخصصی هستیم.

,

احمدی به وجود انواع بیماری های دام و طیور اشاره نمود و گفت: با وجود دلایل فراوانی از جمله همکاری مردم و توجه دامپزشکی به این نوع بیماری ها در کردستان تاکنون موردی ثبت نشده است، همچنین هیچ نوع بیماری گاوی از مرزهای غربی وارد کشور نشده است.

,

وی با اشاره به صادرات انواع دام از کامیاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس ابراز داشت: با وجود بیماری های فراوان دامی، دام شهرستان کامیاران از نظر کشورهای کویت، امارات، قطر و عراق سالم تشخیص داده شده و تاکنون 40 هزار راس انواع دام به این کشورها مستقیما صادر شده است.

,

دکتر احمدی که به عنوان مسئول جدید شبکه دامپزشکی شهرستان دیواندره معرفی شده است در پایان تنها مشکل بیماری مشترک میان انسان و دام در شهرستان کامیاران را وجود تب مالت دانست و واکسیناسیون را تنها عامل پیشگیری از این بیماری معرفی نمود.  

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه