ادعا نشریه ساندی میرر
احتمال جدایی رونالدو و بیل از رئال
به تازگی کمیسیون اروپایی بررسی از نحوه هزینه بودجه های کمکی از منابع عمومی به 7 باشگاه اسپانیایی از جمله باشگاه های بارسلونا و رئال مادرید را آغاز کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به گزارش نشریه ساندی میرر، ممکن است باشگاه رئال مادرید مجبور شود چند ستاره اصلی اش از جمله کریس رونالدو و گرت بیل را بفروشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به گزارش نشریه ساندی میرر، ممکن است باشگاه رئال مادرید مجبور شود چند ستاره اصلی اش از جمله کریس رونالدو و گرت بیل را بفروشد.,
به تازگی کمیسیون اروپایی بررسی از نحوه هزینه بودجه های کمکی از منابع عمومی به 7 باشگاه اسپانیایی از جمله باشگاه های بارسلونا و رئال مادرید را آغاز کرد
,
در صورتی که مشخص شود این باشگاه ها در این زمینه تخلفاتی داشتند و محکوم به بازگشت این مبالغ شوند، ممکن است باشگاه رئال مجبور شود کریس رونالدو و گرت بیل، گران ترین بازیکنان تاریخ فوتبال را بفروشد تا بتوانن بدهی های شان را بپردازند.
,
اما آنچه باشگاه را بیش از سایر باشگاه ها تحت فشار گذاشته، ابهاماتی است در مورد ارتباطات مقامات این باشگاه با مقامات دولتی و محلی برای دریافت وام هایی با بازپرداخت های سبک و مالیات پایین وجود دارد.
,
گفته می شود شکایت باشگاه هایی مانند تاتنهام و بوروسیا دورتموند، در انجام این تحقیقات موثر بوده است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه