اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جلالی: تیم ها روش امتیازی گیری را یادگرفته اند

جلالی: تیم ها روش امتیازی گیری را یادگرفته اند
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: بعد از شکست خانگی مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی با مس کرمان، گفت: 3 امتیاز مسابقه اهمیت حیاتی دارد ما بازی سختی با مس داریم بعد از باخت مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم، امیدوارم فردا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم. مس کرمان تنها تیم در شرق ایران است که در لیگ برتر حضور دارد امیدوارم در هفته‌های آینده این تیم موفق باشد ما هم دو مصدوم و دو محروم برای بازی فردا داریم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی با مس کرمان، گفت: 3 امتیاز مسابقه اهمیت حیاتی دارد ما بازی سختی با مس داریم بعد از باخت مقابل سپاهان فشار روانی زیادی را تحمل کردیم، امیدوارم فردا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم. مس کرمان تنها تیم در شرق ایران است که در لیگ برتر حضور دارد امیدوارم در هفته‌های آینده این تیم موفق باشد ما هم دو مصدوم و دو محروم برای بازی فردا داریم.,
 
,
وی در مورد نوسان تراکتورسازی، گفت: ما مسیر خوبی را طی کردیم اما شرایط آب و هوایی تمرینات تیم ما را تحت تأثیر قرار داد و تیم‌ها هم مقابل ما درگیرانه بازی می‌کردند و چشم به ضد حملات داشتند.
,
 
,
جلالی در مورد ممنوع‌المصاحبه کردن بازیکنان تیمش گفت: در برخی مسابقات برای کنترل حواشی آنها را ممنوع‌المصاحبه کردیم. معمولا وقتی در یک بازی برنده می‌شویم تمام کارهایی که انجام داده‌ایم درست به نظر می‌رسد و وقتی هم که تیم بازنده می‌شود تمام کارهایی که انجام داده‌ایم حتی اگر صحیح باشد غلط به نظر می‌رسد.
,
 
,
جلالی در مورد مذاکره‌ای که ابتدای فصل با مس کرمان داشت، گفت: اولین باشگاهی که من با آنها مذاکره کردم مس کرمان بود و با هم به توافق هم رسیدیم اما قرار بود جلسه نهایی برگزار شود که این اتفاق نیفتاد و در نهایت من به تراکتورسازی آمدم.
,
 
,
سرمربی تراکتورسازی در مورد تضاد تیم ملی با باشگاه‌ها بر سر بازیکنان ملی‌پوش، گفت: همه دل‌مان می‌خواهد که به تیم ملی کمک کنیم و همه باشگاه‌ها چنین نظری دارند اما باید منافع همه در نظر گرفته شود.
,
 
,
وی در مورد امتیازگیری و کیفیت بازی‌های لیگ، گفت: باید قبول کنیم که تیم‌ها روش امتیاز گرفتن از یکدیگر را بلد هستند و امتیازگیری خیلی هم با کیفیت بازی ممکن است همخوانی نداشته باشد.
,
 
,
انتهای پیام/ن
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه