logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

«کمال جنزوری» نخست‌وزیر مبارک مشاور رئیس‌جمهور موقت مصر شد

«کمال جنزوری» نخست‌وزیر مبارک مشاور رئیس‌جمهور موقت مصر شد
رئیس‌جمهور موقت مصر با صدور فرمان ریاست جمهوری، کمال جنزوری نخست‌وزیر رژیم مبارک و شورای نظامی را به سمت مشاور خود انتخاب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، «عدلی منصور» رئیس جمهور موقت مصر با صدور فرمان ریاست جمهوری «کمال الجنزوری» را به عنوان مشاور رئیس جمهور برگزید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
پیشتر نیز «احمد المسلمانی» مشاور رسانه‌ای رئیس جمهور اعلام کرده بود که «عصام حجی» کارشناس سازمان هوا و فضای آمریکا «ناسا» به عنوان مشاور رئیس جمهور در امور علمی انتخاب شده است.
,
 
,
شب گذشته نیز «حازم الببلاوی» نخست وزیر حکومت موقت مصر با اعضای کابینه خود با حضور در قصر اتحادیه در برابر عدلی منصور سوگند یاد کردند.
,
 
,
کمال الجنزورى متولد 12 ژانویه 1933 استان منوفیه مصر است. دکترای خود در رشته اقتصاد را از دانشگاه میشیگان آمریکا گرفت. وی پست های حکومتی متعددی را عهده دار بوده از جمله در سال 1982 به عنوان وزیر برنامه ریزی و در سال 1984 وزیر برنامه ریزی و تعاون و سپس در سال 1986 معاون نخست‌وزیر و وزیر برنامه ریزی و تعاون و پس از آن در نوامبر 1987 وزیر برنامه انتخاب شد تا این‌که در ژانویه 1996 در دوران زمامداری حسنی مبارک به نخست وزیری مصر رسید.او تا سال 1999 در این پست به فعالیت مشغول بود . وی ایده برنامه بیست ساله اقتصادی مصر را مطرح کرد که از سال 1983 تا 2003 ادامه پیدا کرد.   جنزوری بعد از پایان دوران نخست وزیری اش برای 12 سال از فعالیت سیاسی کناره گیری کرد.
,
 
,
وی بعد از انقلاب 25 ژانویه به عنوان نخست وزیر شواری نظامی به ریاست «محمد حسین طنطاوی » مأمور تشکیل کابینه نجات ملی مصر شد.
,
 
,
اعلام خبر انتخاب الجنزوری به سمت نخست‌وزیری مصر اعتراض بسیاری از ائتلاف‌ها و تشکل‌های مصری از جمله جنبش ششم آوریل که مهمترین احزاب حاضر در میدان التحریر بشمار می‌آمد ، حزب الثوره، ائتلاف التیار و بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و انقلابی مصر را درپی داشت، چرا که الجنزوری را از مهره های رژیم گذشته می‌دانستند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه