رئیس کمیته امداد سنگر:

در بخش اشتغال ۲۰۰میلیون تومان به مددجویان پرداخت کرده ایم/۶۰۰۰نفر مددجو در بخش سنگر وجود دارد

در بخش اشتغال ۲۰۰میلیون تومان به مددجویان پرداخت کرده ایم/۶۰۰۰نفر مددجو در بخش سنگر وجود دارد
رئیس کمیته امدادسنگر :در این مدت ۲۴میلیون کمک های بلاعوض وموردی به افردا نیازمند داشته ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از“سنگرما” منصور ماجدی رئیس کمیته امداد بخش سنگر در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی “سنگرما”از عملکرد این اداره در پنچ ماه ۹۴خبرداد وگفت:کمیته امداد سنگر در هفته دولت که بر ما گذشت ۱۱ منزل محرومین ساخته وتحویل مددجویان داده است که ۱۹۵میلیون تومان برای این یازده منزل ۱۱شده است.
ماجدی خاطر نشان کرد:۱۳ واحد منزل مسکونی در دست اقدام و۷۲منزل هم برای انعقاد قرارداد معرفی شده اند.
رئیس کمیته امدادسنگر اظهار کرد:در این مدت ۲۴میلیون کمک های بلاعوض وموردی به افردا نیازمند داشته ایم.
وی افزود: پرداخت۲۰۰میلیون تومان برای اشتغال ،۱،۵۰۰میلیون تومان اجاره مسکن برای ۲۲نفر ،۵۶وام قرض الحسنه،۱۷میلیون هزینه پزشکی وبیمه تکمیلی از عملکرد این اداره در این مدت می باشد.
ماجدی خاطر نشان کرد: ۳۱ نفر در نوبت جهزیه و۷۵ نفر در نوبت وام قرض الحسنه می باشند.
رئیس کمیته امداد استفاده ۶۶مورد از امتیازات آب وبرق وگاز وآموزش ۲۴ نفر را جهت کار یابی ومهارت را از خدمات دیگر این نهاد مقدس بر شمرد.
منصور ماجدی با بیان اینکه تعداد مددجویان بخش ۳،۳۴۷خانوار می باشد افزود: ۱،۱۶۴خانوار مدد جوی عادی وطرح شهید رجایی ۲،۱۸۳خانوار  که در مجموع نفرات به ۶۰۰۰نفر می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “سنگرما”, “سنگرما”, “سنگرما”, سرویس اجتماعی “سنگرما”, سرویس اجتماعی “سنگرما”, سرویس اجتماعی “سنگرما”,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه