به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از موج رسا, تا چند روز آینده، مردم زنجان به استقبال شهید دیگری از شهدای دوران دفاع مقدس می روند، این بار منطقه کوچمشکی زنجان با یکی از فرزندان به خون خفته خود پس از 27 سال دوری، ملاقات می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,پیکر مطهر شهید سردار سودی شناسایی شده و در حال حاضر در تهران است، اما تنها چند روز دیگر مردم شهر غواصان دریا دل زنجان به استقبال شهیدی می روند که پس از 27 سال پیکر پاکش به مام وطن بر می گردد.
,مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: پیکر شهید سودی روز یکشنبه هفته جاری به تهران منتقل شده و با طی مراحل اداری به استان زنجان بر می گردد.
,علی مهدیخانی با بیان اینکه این شهید در 16 مرداد ماه سال 66 در ارتفاعات «به لفت» و در عملیات نصر 7 به شهادت رسیده است، افزود: این شهید پس از 27 سال انتظار به استان بر می گردد.
,وی با اشاره به اینکه این شهید متولد سال 1342 و اهل روستای امند است، خاطرنشان کرد: برنامه تشییع پیکر پاک این شهید در زنجان اعلام می شود.
,گفتنی است، وی از شهدای هنرمند استان زنجان است که خانواده وی در کنگره شهدای هنرمندان استان تجلیل شدند.
,ذکر است، شهید سردار منصور سودی در زمان شهادت یک فرزند دختر 1.5 ساله داشت و مادر وی قید حیات است اما پدر وی چند سال پیش فوت کرده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه