logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  2. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  3. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  4. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  5. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  6. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  7. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  8. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  9. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  10. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  11. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  12. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  13. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  14. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  15. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  16. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  17. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  18. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  19. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  20. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!

معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی:

عملکرد جزیره‌ای خوبی در اجرای پدافند غیرعامل داشته‌ایم/ برگزاری هفتمین کنگره بین‌المللی سلامت در حوادث و بلایا

عملکرد جزیره‌ای خوبی در اجرای پدافند غیرعامل داشته‌ایم/ برگزاری هفتمین کنگره بین‌المللی سلامت در حوادث و بلایا
معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: ما عملکرد جزیره‌ای و سازمانی خوبی در حوزه اجرای پدافند غیرعامل داشته‌ایم اما در هماهنگی تمامی سازمان‌های مربوطه دچار چالش هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر عیسی مالمیر، در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی، درباره اقدامات بسیج جامعه پزشکی در اجرای پدافند غیرعامل در مواقع بحران داخلی گفت: تا کنون شش کنگره بین‌المللی سلامت در حوادث و بلایا در کشور برگزار و جوانب مختلف موضوع بحران بررسی شده است؛ کنگره هفتم نیز در تاریخ پنجم تا 16 تا 18 دی ماه سال جاری با شعار «انسجام، هماهنگی و همکاری برگزار خواهد شد.

فرافکنی سازمان‌ها برای فرار از مسئولیت
وی با بیان این‌که عملکرد جزیره‌ای و سازمانی خوبی در حوزه اجرای پدافند غیرعامل داشته‌ایم اما در بحث هماهنگی سازمان‌ها دچار چالش هستیم، افزود: در سیل اخیر سازمان مدیریت بحران شهرداری را و شهرداری نیز سازمان مدیریت بحران را مقصر می‌داند به این دلیل که ما نه مرزبندی شفاف و قانونی خوبی داریم و نه ارزشیابی مناسبی که بتوانیم با مقصرین برخورد کنیم پس به این شکل سازمان‌ها با فرافکنی از حوزه مسئولیت خود فرار می‌کنند.

معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی با بیان این‌که در برگزاری هفتمین کنگره بین المللی سلامت در حوادث و بلایا به دنبال این موضوع هستیم که در حوزه هماهنگی و انسجام مدلی را پیشنهاد دهیم، تاکید کرد: در چرخه مدیریت بحران چهار فاز پیشگیری، آمادگی، پاسخ و بازیابی وجود دارد که در آنچهار کارگروه علمی فعالیت می‌کنند.

نقش بسیج در پیشرفت مدیریت بحران کشور
وی ادامه داد: جلسات مشترکی را با دبیرخانه کارگروه وزارت بهداشت و درمان و سایر سازمان‌هایی که در این حوزه فعال هستند برگزار کردیم؛ البته بسیج به عنوان یک N. G. O به دنبال منافع سازمانی نیست در کشور نیز این نگاه وجود دارد که اگر پیشرفتی در حوزه مدیریت بحران به ویژه در حوزه سلامت انجام شده مدیون زحمات بسیج است.

تا رسیدن به وضعیت مطلوب مدیریت بحران فاصله داریم
مالمیر با اشاره به جوان بودن دانش مدیریت بحران و یک دهه عمر آن در کشور ابراز کرد: باید بپذیریم با کشوری مانند ژاپن که ۲۰۰ سال پیش فعالیت مدیریت بحران را آغاز کرده متفاوت هستیم شاید اوضاع مطلوب نباشد اما دارای پیشرفت‌های زیادی در زمینه مدیریت بحران هستیم البته تا رسیدن به وضعیت مطلوب قطعاً فاصله داریم که این موضوع نیازمند عزم جهادی و بسیجی است.

هم نشینی سازمان‌های دورافتاده از هم به وسیله بسیج
معاون علمی سازمان بسیج جامعه پزشکی درباره اهداف برگزاری هفتمین کنگره بین‌المللی سلامت در حوادث و بلایا بیان کرد: هر کنگره بسیج دارای خروجی بوده است، در کنگره هفتم نیز به دنبال هماهنگی در موضوع مدیریت بحران هستیم؛ در گذشته ارگان‌هایی مانند هلال احمر، سازمان پیشگیری شهرداری تهران، سازمان مدیریت بحران، بدنه وزارت بهداشت حتی حاضر نبودند با هم به دور یک میز بنشینند اما بسیج این ارگان‌ها را به دور یکدیگر جمع کرد.

مالمیر با بیان این‌که اگر بحرانی در تهران اتفاق بیافتد حوزه سلامت یک گام جلوتراز باقی است، گفت: باید در راس مدیریت بحران قانون پدافند غیرعامل رشد و بلوغ داشته باشد؛ نظام سلامت نیز اقدامات لازم را انجام داده است اما قطعا رشد و توسعه باید متوازن باشد وگرنه در بخش سلامت ناموفق خواهیم بود بنابراین کارگروه بهداشت و درمان درحال فعال سازی سایر بخش‌ها است.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
, فرافکنی سازمان‌ها برای فرار از مسئولیت,
,
,
,
,
, نقش بسیج در پیشرفت مدیریت بحران کشور,
,
,
, تا رسیدن به وضعیت مطلوب مدیریت بحران فاصله داریم,
,
,
, هم نشینی سازمان‌های دورافتاده از هم به وسیله بسیج,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه