logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

واکنش رسانه‌های غربی به سفر پادشاه عربستان به آمریکا؛

قرارداد تسلیحاتی یک میلیارد دلاری میان آمریکا و عربستان پس از توافق/ ساکت کردن منتقدان سیاست خارجی اوباما با کسب حمایت عربستان از توافق

قرارداد تسلیحاتی یک میلیارد دلاری میان آمریکا و عربستان پس از توافق/ ساکت کردن منتقدان سیاست خارجی اوباما با کسب حمایت عربستان از توافق
صنایع نظامی ایالات‌متحده برای فروش تسلیحات خود به کشورهای منطقه به بهانه حمایت از آن‌ها در مقابل تهدید احتمالی ایران در خاورمیانه فعالیت می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، قبل از امضای توافق‌نامه در ماه جولای، عربستان سعودی و اسرائیل با توافق مخالف بودند. در آن زمان کشورهای سنی ایران را به عنوان یک قدرت در حال رشد در منطقه می‌دیدند و اسرائیل آن را به عنوان ایرانی با بمب هسته‌ای می‌دید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

پس از دیدار اخیر شاه سلمان از واشنگتن، وزیر خارجه عربستان اعلام داشت که کشورش از توافق شکل گرفته راضی است چون این توافق می‌تواند امنیت و ثبات را به خاورمیانه بازگرداند.
با این دیدار اوباما آن چه را که می‌خواست به دست آورد: حمایت قوی و آشکار یکی از متحدان اصلی آمریکا در منطقه، آن هم در زمانی که کنگره این کشور در تدارک رأی دادن به توافق هسته‌ای است.
کسب حمایت عربستان از توافق هسته‌ای ایران، می‌تواند در ساکت کردن منتقدان سیاست خارجی باراک اوباما تأثیر داشته باشد، منتقدانی که بر این باورند سیاست‌های دولت آمریکا منجر به سلب اعتماد متحدان کلیدی این کشور در خاورمیانه شده است.
صنایع نظامی ایالات‌متحده برای فروش تسلیحات خود به کشورهای منطقه به بهانه حمایت از آن‌ها در مقابل تهدید احتمالی ایران در خاورمیانه فعالیت می‌کند. نیویورک‌تایمز یکی از فواید جانبی توافق برای عربستان را قرارداد یک میلیارد دلاری تسلیحاتی میان آمریکا و عربستان خواند. نظامیان سعودی با این تسلیحات می‌تواند در مقابل گروه‌های افراطی اسلام‌گرا و شورشیان حوثی در یمن ایستادگی کند. در این توافق موشک‌های هواپیماهای آمریکا ساخته اف ۱۵ نیز در دسترس عربستان قرار می‌گیرد. البته این اقدام آمریکا بیشتر به نفع خودشان است زیرا از در صورت لزوم می‌توانند از پشتیبانی هوایی عربستان استفاده کنند.
روزنامه العربیه از قرارداد دو جانبه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نفتی، گاز، زیرساخت‌های شهری و بانکداری میان این دو متحد دیرینه خبر داد. ایالات‌متحده با در خطر دیدن اقتصاد داخلی و تولید نفت شیل خود، بهترین گزینه سرمایه‌گذاری را در کشوری می‌داند که باعث افت قیمت نفت شده است.

انتهای پیام/ج

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه