logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

با اسناد غربی ها؛

جایگاه واقعی ایران در جرم و جنایت در دنیا کجاست؟

جایگاه واقعی ایران در جرم و جنایت در دنیا کجاست؟
سالانه 213 هزار نفر در آمریکا مورد تجاوز قرار می گیرند و حدود 30 هزار نفر با اسلحه گرم کشته می شوند با این وجود پرجنایت ترین کشورهای دنیا در آمار به عنوان شادترین کشورها معرفی می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، الیاس ملکی معاف ضمن بررسی وضعیت جرم و جنایت در ایران و کشورهای دیگر به استناد پایگاه های اطلاع رسانی خارجی نوشت: 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,

بزرگنمایی مشکلات در ایران توسط رسانه های غربی باعث شده خیلی از مردم، غرب را بهشت فرض کرده و گمان کنند آمار قتل و تجاوز و خودکشی در کشورهای غربی وضعیت بهتری نسبت به ایران دارد !!

آمارهای دروغی مانند شادترین کشورها و ناشادترین کشورها که در آن کشورهای صنعتی و غربی وضعیت خوب و کشورهایی مثل ایران در وضعیتی بسیار وخیم عنوان میشوند، هر چندوقت توسط موسسات غربی منتشر می‌شود حال آنکه نگاهی به آمار خودکشی، تبعیض نژادی، قتل و تجاوز و همچنین فاصله طبقانی نشان میدهد؛ غرب در وضعیتی بمراتب وخیم تر از چیزی که فکرش را میکنیم قرار دارد.

سالانه ۲۱۳ هزار نفر در آمریکا قربانی تجاوز جنسی می‌شوند. در سال ۲۰۰۷ این آمار به ۲۴۸۳۰۰ تن رسید. این آمار ظاهراً اعم از مردان و زنان قربانی تجاوز جنسی است اما بدیهی است که تعداد زنان به مراتب بیشتر از مردان است.

قریب به ۶۰ درصد از تجاوزات جنسی هرگز به پلیس گزارش نمی‌شوند و از هر ۱۶ متجاوز، ۱۵ نفر حتی یک روز زندان هم به‌خاطر این جرم تحمل نمی‌کنند.

جالب است بدانید که طبق آمار سایت NationMaster، کشورهای اروپایی و آمریکا بیشترین بزهکاری و جرم و جنایت را به خود اختصاص داده اند.

هر ساله، بیش از 30 هزار نفر از مردم آمریکا هدف تیراندازی قرار گرفته و کشته می شوند و فقط در سال 2012 بیش از 33000 نفر فقط با اسلحه گرم در آمریکا به قتل رسیدند (+).

جالب است بدانید که آمریکا از نظر درصد خودکشی رتبه سوم دنیا را در اختیار دارد !!!.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, +,
,
,

وقتی به این آمار نگاه می کنیم می‌بینیم که کشورها به اصطلاح پیشرفته و صنعتی از نظر میزان خودکشی در صدر هستند.
 
 رتبه سوم خودکشی های جهان به آمریکا تعلق دارد و فنلاند دارای رتبه 6، آرژانتین رتبه 8، استرالیا نهمین آمار از نظر درصد خودکشی را دارد.

,
,
,

جالب اینجاست که سوئیس دهمین رتبه از این حیث را دارد و جز ده کشور اول خودکشی در دنیاست و حتی در بحث بزه کاری و جرم و جنایت نیز جز 20 کشور پرجنایت ترین کشورهاست! (کشور سوئیس: کشوری که خیلیها ادعا می‍‌کنند مردمش در آسایش هستن ! و حتی این کشور در آمارهای "شادترین کشورها" رده اول را دارد !!!!!).

,

این آمارهای ساختگی در مورد شادترین کشورها در خودکشی، ایران را در رده 110 قرار داده بود!! حال آنکه ایران در حقیقت جز کم خودکشی ترین کشورها و شادترین کشورهاست.

,

 کشور ایسلند هم که در رتبه دوم شادترین کشورها گنجانده شده نه تنها وضعیت خوبی ندارد بلکه پر جنایت ترین کشور دنیاست! و کشورهای مسلمان خصوصا ایران بهترین وضعیت را دارند.

,

برای مطالعه آمار جرم و جنایت در کشورهای دنیا روی اینجا کلیک کنید.

رتبه دیگر کشورها در خودکشی بشرح زیر است:
 سوئیس 10
 کرواسی 11
 اسلوونی 12
 فرانسه 13
 گواتمالا 14
 بلژیک 15
 نروژ 16
 کانادا 17
 استونی 18
 جمهوری چک 19
 کاستاریکا 20
 ایسلند 21
سوئد 22

برای مطالعه آمار خودکشی و قتل با اسلحه گرم در جهان روی اینجا کلیک کنید.


 همچنین توصیه میکنم فیلم زیر را ببینید:

, اینجا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, اینجا ,
,
,
,

 

,

, , , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه