اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اردوی 20 روزه در ژوهانسبورگ

تیم ملی از 24 فروردین در آفریقا اردو می زند

تیم ملی از 24 فروردین در آفریقا اردو می زند
تیم ملی فوتبال ایران در راستای برنامه های آماده سازی خود به منظور حضوری قدرتمند در جام جهانی 2014 برزیل، اردویی 20 روزه ای را در شهر ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برپا خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، رقابت های فصل جاری لیگ برتر و جام حذفی باشگاه های کشور روز بیستم فروردین ماه سال آینده به پایان می رسد و بلافاصله پس از آن تمرینات تیم ملی ایران برای حضوری موفق در جام جهانی آغاز خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ، رقابت های فصل جاری لیگ برتر و جام حذفی باشگاه های کشور روز بیستم فروردین ماه سال آینده به پایان می رسد و بلافاصله پس از آن تمرینات تیم ملی ایران برای حضوری موفق در جام جهانی آغاز خواهد شد.,
 
,
براین اساس، هم اکنون اردوی 20 روزه تیم ملی کشورمان در ژوهانسبورگ قطعی شده است. این اردو از روز 13 آوریل (24 فروردین ماه) آغاز خواهد شد.
,
 
,
در ادامه قرار است که تیم ملی فوتبال ایران در ماه می(اردیبهشت) نیز اردوی دیگری را در یکی از کشورهای اروپایی ایتالیا یا اتریش برگزار کند و در نهایت روز سوم ژوئن(سیزدهم خردادماه) راهی برزیل شود تا در جام جهانی 2014 برابر حریفان خود صف آرایی کند.
,
 
,
همچنین مذاکراتی با چند کشور اروپایی و آمریکای لاتین انجام شده تا شرایط برگزاری دیدارهای تدارکاتی فراهم شود.
,
 
,
تیم ملی فوتبال ایران که چهارمین حضور خود در بزرگترین تورنمنت فوتبال جهان را تجربه خواهد کرد، در جام جهانی 2014 برزیل با تیم های آرژانتین، نیجریه و بوسنی و هرزگوین در گروه 6 به رقابت خواهد پرداخت.
,
 
,
تیم ملی فوتبال ایران کار خود در جام جهانی 2014 را روز 26 خرداد با دیدار برابر نیجریه در کوریتیبا آغاز خواهد کرد و در دومین دیدار باید با آرژانتین قهرمان 2 دوره جهان در 31 خرداد در شهر بلوهوریزونته روبرو شود.
,
 
,
شاگردان کارلوس کی روش چهارم تیر در آخرین بازی خود در مرحله گروهی در شهر سالوادور با بوسنی و هرزگوین دیدار می کنند.
,
 
,
انتهای پیام /* 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه