به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ محمود قنبری،مدیر اداره بنادر و دریانوردی کیش ضمن تشریح عملکرد بندر تجاری کیش در بخش های کالا و مسافر طی پنج ماهه سال 94، گفت: طی مدت یادشده، در مجموع یک میلیون و 31 هزار و 45تن انواع کالا در جزیره کیش تخلیه و بارگیری شد که از این میزان، 906 هزار و 922تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و 124 هزار و 123تن به آن کالاهای نفتی اختصاص دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز,,
,
وی سهم عملیات مربوط به صادرات و واردات کالای غیرنفتی در این بنادر را بیش از 40 هزار تن عنوان کرد و افزود: از این میزان، قریب به 37 هزار و 928 تن مربوط به فعالیت های واردات و بالغ بر یکهزار و 814 تن نیز به صادرات این کالاها اختصاص یافته است.
,,
,
مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش حجم عملیات کابوتاژ کالاهای غیرنفتی در این بندر از ابتدای سال جاری تاکنون را 867 هزار و 180 تن اعلام کرد.
,,
,
قنبری با اعلام اینکه این منطقه جغرافیایی زیبا به عنوان یکی جزایر دارای جاذبه های متنوع گردشگری دریایی و تجاری هر ساله پذیرای خیل عظیمی از مسافران دریایی از اقصی نقاط ایران است، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، در مجموع 230 هزار و 228 نفر مسافر در این جزیره جابجا شدند.
,,
,
وی بیان کرد: طی سال جاری، 130 هزار و 379 نفر مسافر و گردشگر به وسیله شناورهای تفریحی از طریق بندرگاه این جزیره جابجا شدند که 25 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
,,
,
به گفته این مقام مسئول، ورود و خروج 34 هزار و 474 دستگاه خودرو متعلق به مسافران طی پنج ماه گذشته از طریق شناورهای لندینگ کرافت در جزیره کیش به ثبت رسید.
,,
,
مدیر اداره بنادر و دریانوردی کیش در پایان افزود: تردد شناورها در این جزیره به شش هزار و 401 فروند رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد رشد داشته است.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه