اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از واکنش مردم ایرانشهر به اظهار نظر عجیب معاون استاندار سیستان و بلوچستان؛

چرا وقتی که به رأی مردم این استان نیاز بود ما “کوته فکر” نبودیم/ آیا جواب اعتماد به مسئولین توهین آشکار است؟

چرا وقتی که به رأی مردم این استان نیاز بود ما “کوته فکر” نبودیم/ آیا جواب اعتماد به مسئولین توهین آشکار است؟
معاون استاندار سیستان و بلوچستان در گفت و گو با یکی از سایت های رسمی استان؛ مردم سیستان و بلوچستان را کوته فکرانی خواند که پیشرفت نمی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پهره؛ در چند روز اخیر شایعاتی مبنی بر واژگونی آمبولانس و حواشی پیرامون آن در فضای مجازی و در دست مردمان این استان با حیرت در حال چرخیدن است که خانم اربابی معاون استاندار سیستان و بلوچستان در توضیح این ماجرا به سایت استانی عصر هامون و در اقدامی عجیب و خارج از شأن مردم؛ در مقام یک نگاه بالا به پایین با پیچیدن نسخه همگانی؛ مردم این استان را “کوته فکر “نامید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , پهره؛ , پهره؛, در چند روز اخیر شایعاتی مبنی بر واژگونی آمبولانس و حواشی پیرامون آن در فضای مجازی و در دست مردمان این استان با حیرت در حال چرخیدن است که خانم اربابی معاون استاندار سیستان و بلوچستان در توضیح این ماجرا به سایت استانی عصر هامون و در اقدامی عجیب و خارج از شأن مردم؛ در مقام یک نگاه بالا به پایین با پیچیدن نسخه همگانی؛ مردم این استان را “کوته فکر “نامید.,

وی با توهین فراگیر و علنی به مردم این استان فارق از منزلت مردمانی که خود نیز برخواسته از بطن همین استان است گفت: متاسفانه عقل مردم استان در همین حد هست و یکی از دلایل اینکه این استان رشد نمی کند همین موضوع است .

,

این صحبت ها که به طور حتم تلخی مفرطی را برای کلیه مردم استان از سوی تیم دولت تدبیر و امید فراهم کرده با واکنش های متفاوتی همراه بود که خبرنگار پهره با حضور در جمع مردم نظرات آن ها را جویا می شود.

,

(م. الف) یکی از شهروندان شهرستان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: یادم هست در انتخابات دولت یازدهم همه مسئولین ما را ولی نعمتان خود خطاب می کردند و از ما می خواستند با اعتماد به برنامه های پیشبردیشان برای آبادانی استان رأی اعتماد بدهیم، حالا چه شده که به یکباره همه ما مردم صبور استان سیستان و بلوچستان کوته فکر خوانده می شویم.

,

وی گفت: خانم اربابی این حق را ندارند که عقل مردم استان را از منظر خود سنجیده و هر چه که در ذهنشان است به زبان بیاورند و من به عنوان یکی از شهروندان این استان که متأسفانه با اعتماد کاذب کامم را تلخ کرده اند خواهان عذرخواهی این نماینده هستم.

,

(ح.م) در گفت و گو به خبرنگار ما گفت: وقتی یک عده خاص به دنبال شایعه پراکنی هستند که البته کارشان هم به حق قابل نکوهش است چرا همه مردم استان کوته فکر خوانده می شوند.

,

وی گفت: من یک سیستانیم و در کنار برادران بلوچم در این استان با همه کمبود ها سازگاریم چون مطمئن هستیم مسئولین درد ما را می دانند و مرهمی بر مشکلاتمان می شوند ولی وقتی این صحبت ها را شنیدم در ابتدا شوکه شده و دلم نمی خواست باور کنم ولی وقتی از این صحبت معاون  استاندار مطمئن شدم راستش را بخواهید از همه مسئولین استان نا امید شدم.

,

این شهروند  افزود: این توهین خیلی سنگین است امیدوارم هر چه زودتر عذرخواهی کنند.

,

(ن.الف) نیز یکی از کارمندان ایرانشهر در انتقاد به صحبت های معاون استاندار گفت: پیشرفت استان در دستان مسئولین است، پس خواهشأ به جای آن که شرایط پیشرفت را در استان فراهم کنید ؛ کم کاری خود را به مردم تعمیم ندهید.

,

وی گفت: وقتی فردی با تحصیلات بالا در پست و سمت یک مسئول در جهت رسیدگی به امرات مردم  می نشیند اولأ باید این را بداند که از اعتماد مردم و صبوریشان به این جایگاه رسیده اند. ثانیأ باید گفت کاش این پست و سمت کسی را از ارزش های فطری اش دور نکند و ثالثأ بردباری یکی از امتیاز های برجسته هر مسئول است که در سختی ها بتواند خود را کنترل و به جای اعتراض به یک عده شایعه پراکن به همه مردم استان هر صفتی را نسبت ندهد.

,

سایت خبری پهره نیز به عنوان جزئی از شهروندان استان سیستان و بلوچستان از معاون استاندار انتظار دارد با به تأخیر انداختن عذرخواهی که حق مسلم این مردم است کامشان را بیش از این تلخ نکنند.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه