اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر نخستین کمپینگ عشایری کشور در شهرستان کوهرنگ

بیش از 120 هزار گردشگر از نخستین کمپینگ عشایری کشور در کوهرنگ بازدید کردند + تصاویر

بیش از 120 هزار گردشگر از نخستین کمپینگ عشایری کشور در کوهرنگ بازدید کردند + تصاویر
مدیر نخستین کمپینگ عشایری کشور با بیان اینکه کمپ گردشگری کوهرنگ با هدف معرفی فرهنگ اصیل و آداب رسوم ایل بزرگ بختیاری راه اندازی شده اظهار داشت: این کمپ مکانی است در آن زندگی واقعی عشایر به نمایش درآمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر نخستین کمپینگ عشایری کشور در شهرستان کوهرنگ در گفت و گو با خبرنگار کوهرنگ خبر از بازدید بیش از 120 هزار نفر از بدو تاسیس این کمپ خبر داد.

علیمراد غیبی پور با بیان اینکه کمپینگ گردشگری کوهرنگ با هدف معرفی فرهنگ اصیل و آداب رسوم ایل بزرگ بختیاری راه اندازی شده اظهار داشت: این کمپ مکانی است در آن زندگی واقعی عشایر به نمایش درآمده است.

غیبی پور افزود: سعی شده است مکانی آمده شود که هنگامی که گردشگر وارد می شود آن انتظاری که از زندگی عشایری دارد برآورده شود و زندگی عشایری واقعی را در مدتی که در کمپ حضور دارد تجربه کند.

مدیر کمپینگ عشایری کوهرنگ با بیان هر ساله بیش از 30 هزار نفر از این کمپ بازدید می کنند خاطر نشان کرد: در کنار این کمپ، زندگی عشایری در اطرف دیده می شود و مهمانان با حضور در میان آنها از نزدیک و بطور مستقیم می توانند زندگی عشایری از جمله پخت نان، تهیه سوغات محلی مانند کشک قارا روغن حیوانی و همچنین بافت انواع محصولات از جمله قالی، شیردنگ و بافت چادر عشایری را ببینند.

علیمراد غیبی پور به برپایی نمایشگاه عرصه سوغات محلی در این کمپ عشایری اشاره کرد و افزود: دسترنج عشایر بصورت مستقیم و با حضور خود آنها عرضه می شود که این برای عشایر هم یک درآمد زدایی حساب می شود و یک حرکت در راستای تحقق شعار رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی است.

غیبی پور با بیان اینکه امسال میزان حضور گردشگران در این کمپینگ نسبت به سال قبل بیشتر بود ابزاز داشت: این کمپ عشایری برای آشنایی با فرهنگ ایل بختیاری، استفاده از طبیعت بکر، کوهنوردی ماجراجویانه، گردشگری ورزشی مهیج و تماشای چشمه سارها، آبشارها و کوهسارها در شهرستان کوهرنگ اجرا شده است.


مدیر نخستین کمپینگ گردشگری کشور از استقبال گردشگران خارجی در این کمپ خبر داد و اظهار داشت: گردشگران زیادی از جمله کشورهای سوئیس، آلمان، نروژ، انگلیس، ایتالیا، دانمارک، برزیل، هند، ژاپن، روسیه، استرالیا و بسیار زیادی از کشور های دیگر از جمله کشورهای عربی از این کمپ بازدید کردند.


انتهای پیام/610ک

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه