در مراسم تودیع و معارفه فرمانده نیروی انتظامی ممسنی مطرح شد
ممسنی نقطه قرمز انتخابات کشور نخواهد شد
در سال 90 و در انتخابات مجلس اتفاقاتی در ممسنی رخ داد که باعث شد این شهرستان به عنوان نقطه قرمز در کشور معرفی شود. باید از آن حادثه درس گرفت و اجازه تکرار آن را نداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نورآنلاین مراسم تودیع و معارفه فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ممسنی در سالن امیرکبیر نورآباد با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نورآنلاین,داوود امجدی پس از 3 سال مسئولیت در ممسنی عازم شهرستان استهبان شد تا ادامه خدمت خود را در آن منطقه سپری کند و محمد عبادی نژاد که سابقه فرماندهی شهرستان «کوار» را داشت به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی ممسنی معرفی شد.
,رهام پیکری فرماندار ممسنی در این مراسم با اشاره به پیشرو بودن انتخابات مجلس گفت: شاید برخی ها بگویند ممسنی در انتخابات در خط قرمز قرار داشت اما هم اکنون سلامت انتخابات در اولویت کاری مسئولین قرار گرفته و شورای تامین پای کار است و کوتاهی نخواهد کرد.
,دو جنبه برگزاری انتخابات سالم و ایجاد بستر برای حضور حداکثری و پرشور مردم از برنامه کاری دست اندرکاران برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان رهبری است.
,نگاه طرفداری در شورای تامین وجود ندارد و اعضای شورا از هیچ شخص و نامزدی حمایت نمی کنند و این بزگرترین نقطه امنیت در سطح انتخابات است.
,وی در پایان گفت: اگر مسئولین بخواهند می توانند امنیت را برقرار کنند اما اگر نخواهند و کوتاهی کنند امنیت برقرار نمی شود.
,,
داود امجدی فرمانده سابق نیروی انتظامی ممسنی نیز گفت: انتخابات شورای اسلامی سال 92 در ممسنی یکی از امن ترین انتخابات های سطح استان فارس بود. که دلیل آن تعامل شورای تامین، مسئولین و مردم با نیروی انتظامی بود.
,در سال 90 و در انتخابات مجلس اتفاقاتی در ممسنی رخ داد که باعث شد این شهرستان به عنوان نقطه قرمز در کشور معرفی شود. باید از آن حادثه درس گرفت و اجازه تکرار آن را نداد.
,طایفه گرایی در شهرستان های ممسنی و رستم وجود دارد که ریشه بسیاری از مشکلات و معضلات است طایفه گرایی حتی اجازه نداده است زیر ساخت ها و امکانات در شهرستان تامین شود.
,,
عبادی پور فرمانده جدید نیروی انتظامی ممسنی نیز مهمترین برنامه کاری خود را حفظ و نظارت بر امنیت خواند و گفت: تولید امنیت وظیفه نیروی انتظامی نیست و باید دیگران آن را ایجاد کنند. نیروی انتظامی موظف است آن امنیت را حفظ و بر آن نظارت کند.
,حفظ امنیت به صورت مردم محور امکان پذیر است و برای امنیت پایدار در سطح شهرستان به تعامل، همکاری و مشارکت مردم نیازمندیم.
]
ارسال دیدگاه