logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قائم مقام سازمان دانش آموزی کشور:

100 هزار دانش آموز و مربی فرهنگی به عتبات عالیات اعزام می شوند

100 هزار دانش آموز و مربی فرهنگی به عتبات عالیات اعزام می شوند
قائم مقام سازمان دانش آموزی کشور گفت: در راستای تقویت بنیه حماسی و روحیه انقلابی دانش آموزان و مربیان به دنبال ساماندهی و سازماندهی گسترده اردوها و کاروان های زیارتی عتبات عالیات هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روشنا، "داوود روستایی" قائم مقام سازمان دانش آموزی کشور  در ایلام  از اعزام 100 هزار دانش آموز و مربی فرهنگی به عتبات عالیات خبر داد و  گفت: با توجه به تاکید رئیس سازمان دانش آموزی مبنی بر این که سازمان دانش آموزی باید به یک سازمان مولد در حوزه فرهنگ و اقتصاد تبدیل شود بر همین اساس در راستای تقویت بنیه حماسی و روحیه انقلابی دانش آموزان و مربیان به دنبال ساماندهی و سازماندهی گسترده اردوها و کاروان های زیارتی عتبات عالیات هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشنا,

وی اظهار کرد: ما در هیئت امنای سازمان دانش آموزی به ریاست وزیر آموزش و پرورش مصوب کردیم که در مرحله اول ۱۰۰ هزار نفر از دانش آموزان و مربیان فعال در حوزه دانش آموزی به عتبات عالیات اعزام شوند.

,

وی با تاکید بر مهمان نوازی مردم غیور ایلام در اربعین سال گذشته، افزود: مرحله اول این اعزام از ۱۳ مهرماه شروع و تا پایان آذر ماه سال جاری ادامه خواهد داشت که مربیان و دانش آموزانی که در حوزه های دانش آموزی فعالیت های چشمگیری داشته اند انتخاب و اعزام می شوند.

,

روستایی با بیان اینکه این سفر به منظور تمهید مقدمات اسکان و سازماندهی دانش آموزان سراسر کشور برای اعزام به عتبات عالیات از مرز مهران است، گفت: موکب های پذیرایی از زائران اربعین امام حسین(ع) با مدیریت دانش آموزان پیش آهنگ سازمان دانش آموزی در مرز مهران و موکب هایی هم در داخل عراق برای اسکان و پذیرایی از زائران اربعین حسینی تدارک خواهیم دید.

,

قائم مقام سازمان دانش آموزی افزود: در مرحله دوم و سوم تمامی عزیزانی که در سایت سازمان دانش آموزی ثبت نام کنند اعزام خواهند شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه