میرتاج الدینی در گفت‌و‌گو با دانا خبر داد

رایزنی برای افزایش بودجه صداو‌سیما/تلاش می‌کنیم تا مجلس این موضوع را حل کند

رایزنی برای افزایش بودجه صداو‌سیما/تلاش می‌کنیم تا مجلس این موضوع را حل کند
معاون پارلمانی صدا و سیما گفت: بودجه عمرانی صدا و سیما در لایحه بودجه کاهش پیدا کرده .سال گذشته این مبلغ 155 هزار میلیون تومان بوده ولی امسال 95 هزار میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
[

سید محمد رضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی صدا و سیما در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا اظهار داشت: بودجه عمرانی صدا و سیما در لایحه بودجه کاهش پیدا کرده؛ سال گذشته این مبلغ 155 هزار میلیون تومان بوده ولی امسال 95 هزار میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

,

وی افزود: از سوی دیگر ما برای برخی زیر ساخت ها نیاز مالی داریم که معاونت برنامه ریزی اصل آن را پذیرفته و شورای نظارت بر صدا و سیما هم آن را قبول کرد.

,

میرتاج الدینی خاطر نشان کرد: البته محدودیت هایی در این زمینه وجود دارد که ما از آن مطلع هستیم ولی تلاش می کنیم تا مجلس این موضوع را حل کند و رایزنی های لازم را در این رابطه انجام می دهیم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه