به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن آصفری در گفتگو با ناب نیوز در خصوص چگونگی موضع گیری رییس جمهور در اجلاس مجمع عمومی سران کشورهای عضو سازمان ملل و موضوعاتی که باید مطرح شود، گفت: نشست سازمان ملل فرصت خوبی است تا رییس حجمهور دیدگاه ها و نقطه نظرات ملت ایران را به سمع و نظر رؤسای جمهور دنیا برساند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز,نشست سازمان ملل فرصت خوبی برای پرداختن به مسئله تروریسم و خطر داعش است
, نشست سازمان ملل فرصت خوبی برای پرداختن به مسئله تروریسم و خطر داعش است,عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس تصریح کرد: در این مجمع باید حقانیت نظام جمهوری اسلامی و مشکلاتی که تحریم های ناجوانمردانه علیه ایران ایجاد کرده اند، مطرح شود.
,وی عنوان کرد: از دیگر موضوعات مهم، پرداختن به مسئله تروریسم و آسیب های آن که تهدیدی برای همه کشورها است، می باشد و باید به طور جدی به مسئله داعش و گروه های تکفیری پرداخته و در این مورد هشدار داده شود.
,آصفری با اشاره به اینکه در سازمان ملل برنامه ای برای مبارزه با تروریسم وجود ندارد، بیان کرد: ملت های مسلمان درعراق، سوریه و یمن مورد تهاجم و تهدید قرار گرفته اند اما دبیر سازمان ملل نسبت به این جنایات و کشته ها بی توجه است که این مسئله باید در این نشست ذکر گردد.
,ساختار سازمان ملل معیوب است
, ساختار سازمان ملل معیوب است,این مقام مسئول با طرح این سوال که چرا 1.5 میلیارد مسلمان دنیا در شورای امنیت حق وتو ندارند، اذعان کرد: ساختار سازمان ملل معیوب است و فقط در راستای اهداف قدرت های بزرگ گام برمیدارد.
,عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: در حاشیه نشست سازمان ملل فرصت خوبی است تا رییس جمهور کشورمان با رؤسای جمهور کشورهای دیگر برای توسعه روابط با آنها مذاکره کند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه